2013.02.01 17:15 (prieš 13 m.)
Sveikutes
Nebloga diena siandien. Bent jau nera stipraus vejo ir nelyja. Taip, Agne, sutinku, kad visur tu pletku pilna ir nuo ju nepabegsi, nors ir kaip stengtumeisi ju isvengti. Kaip sako, jei apie tave kalba, vadinasi gyveni
gal ir yra kazkiek cia tiesos
Pritariu Jurgutel del konsulinio, kad geresniuose rajonuose sunku juos gauti, o gyventi apleistuose arba pavojinguose tikrai nesinori. Tikiuosi islauksit
Oi, siandien pusdieni uzturejau... Jau nuo ryto vos spejau suktis. O apsukos mano tai jau labai sumazejusios
Lekiau i koledza, (anglu studijuoju part time - ESOL), sedu i masina, jauciu, kad vairas per toli
Nors visada toje padety vairuodavau
Zodziu pilvas per didelis ar rankos per trumpos
Nulekiau iki koledzo, i studentu car park - aikstelej vietos nebera (ten visada penktadieni labai uzkista buna). Gerai, kad securityman buvo labai gailestingas
Jau antrakart man leido pasistatyti masina neigaliuju vietoj
Aciu jam. Po paskaitu uzlekiau i parduotuve, prisikabino senukas
Kad kalbina jis mane, vadina kazkokia Liza
Sako gi tu mano draugo anuke
As jam sakau, kad jis kazka maiso, o jis tik sneka kazka su savimi
Toks sunkiai prigirdintis
Paskui griztu namo, beldzia kazkas i duris. Atidarau, o ten lietuve, apie kuria vakar kalbejom su Agne. Atnese mano laiska. Sako imete jiems pastininkas
O ji gyvena visai kitoje gatveje, toliau nuo musu. Net gatviu pavadinimai, post code skiriasi. Sakau na ir sutapimas. Dar taip nera buve
Tiesa, su ja buvo ir jos dukra su vaikuciais
Taigi, Agne, dabar jau nebeabejoju, jog tai ta pati Ingrida, nes berniukas tai toks kaip foto (radau forume patalpinta foto). Mazyle miegojo saldziai
Grazute tokia, zandukais dideliais, labai miela
beje, gavusi ta savo laiska net ir i svecius nepasikvieciau
Arbata buciau pavaisinusi. Ot issiziojusi visai
Taigi, Ingrida, jei skaitysi mano laiskuti, zinok, kad noriu istaisyti ta situacija