Ivetut parašė:
nu damos visokius variantus ismeginau, bet va tokiu neisgaunu ir vsio... gal bus isgelebetoja cia kokia?![]()
Tokių, kurie kairėje, ir aš labai noriu. Be galo gražūs
bet kiek bandžiau, tiek kažkokia velniava gaunasi, nesuprantu
Ivetut parašė:
nu damos visokius variantus ismeginau, bet va tokiu neisgaunu ir vsio... gal bus isgelebetoja cia kokia?![]()
Tokių, kurie kairėje, ir aš labai noriu. Be galo gražūs
bet kiek bandžiau, tiek kažkokia velniava gaunasi, nesuprantu
Mary.S parašė:
Tokių, kurie kairėje, ir aš labai noriu. Be galo gražūsbet kiek bandžiau, tiek kažkokia velniava gaunasi, nesuprantu
![]()
nu jau perpratau, kad kulno dalis kabinasi viena eile is virsaus, kita is apacios... priekiukas visas kabinasi is virsaus...
meginau isgaut pado apvada... istyso man jis i pada ir vsio...
mamuler parašė:
jums nors nesigauna, o as net bandyt neturiu kaip, vakar parduotuvej siulu negavau, visi mezgimui virbalais arba jei tinka vaseliui tai stori....visa nu…
kaip suprast visi mezgimui virbalais? tu norejai medvilnes nerimui ar kaip?
as neriu is visu kuriuos randu... nebent tie, kur grynai salikam spec megzti...
Ivetut parašė:
kaip suprast visi mezgimui virbalais? tu norejai medvilnes nerimui ar kaip?as neriu is visu kuriuos randu... nebent tie, kur grynai salikam spec megzti... :4u…
na kiek uzmaciau, is tokiu as tik zieminius siltus rubelius nerciau, o norisi medvilnes sitam kostiumeliui, arba lino su medvilne (ir plonesnio siulo) nes nerimo rastas pakankamai tankus. Vilna, akrilas, manau, netinka, bus kaip sarvai vaikui ir per silta.

lediblack... parašė:
Aha,
Tai taip, virsus yra kaip ir imeciau 1 psl atgal
Sekmes darbuojantis
Ivetut parašė:
Mary.S parašė:
Tokių, kurie kairėje, ir aš labai noriu. Be galo gražūsbet kiek bandžiau, tiek kažkokia velniava gaunasi, nesuprantu
![]()
Jei neklystu, pagrindinis rastas toks.
www.liveinternet.ru/users/4693589/post241217991/
Padas irgi bus pagal sita nuoroda, o perejimas nuo pado iki pagrindinio rasto, tai stulpeliai su 1 uzmetimu. Ir virsus pagal foto pasidarote
georgita_p parašė:
Jei neklystu, pagrindinis rastas toks.
www.liveinternet.ru/users/4693589/post241217991/
…
cia schemute irgi visai kitokia... jau ismeginau... zd reiks improvizuot, kol pataikysiu
pagal foto
112431 parašė:
stai ir mano darbeliai taip pat ir darau pagal uzsakyma
labai grazus darbeliai o kur ciulptukui laikikli nunerus tai kaip ji pritvirtini prie vaiko?
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai