2012.03.10 19:00 (prieš 14 m.)
skorpioneee parašė:
Labas mamukai
O Diana ir tu pasirodej , vis galvojau kur dingusi :)) Kaip tavo sveikata ? kaip jautiesi ? kaip pilvukas ? :)) Ar aktyvus vaikiukas ? :))
Pas mane tai nera didelis , bet vaikelis viduje jauciu kad nemazas
vakar visa diena i sonkaulius taip isiremes buvo , taip skaudejo , kad turejau vos ne atsilosus vaikscioti kad neuzspausciau kojyciu ar ka jis ten buvo pasidejes
Sveikute, buvau atostogose, tai i LT isvarem, o daugiau darbas ir mokslai, tai nebuvo kada labai prie kompiuterio sedeti... Bet visada bent jau pasiskaitau ka plepat
Mano sveikata siaip gera, per kelias sav kol buvau LT isvis pilvukas soktelejo gerokai i prieki, jau su niekuo nesumaisysi
Tik va turiu bedele del nugaros... Pas mane vienas stuburo slankstelis ties uzpakaliu yra ilindes i vidu ir jauciu kai pradejo dideti pilvas pradejo spausti nerva, tai dabar daznai sunku vaikscioti, net slubuoti pradedu kaip skauda, tai truputi nervas ima, kad negaliu normaliai dziaugtis nestumu, o kazkokia ligone tokioj jaunystej jauciuosi
Siaip mazius spardosi jau kaip reikalas, tai vis dziaugiuosi
Vien del judesiuku noreciau visa gyvenima buti nescia
Kaip tau sekasi naujoje vietoje?
Giedrianka, kazkodel taip ir galvojau, kad viena is sakiusiuju buvai tu, kad isvaro vyra nakti namo... Tai taip nelabai maloniai nuteike...
As katik balkone BBQ pasidariau
O zmones sako, kad reikia name gyventi, jei nori tokiu dalyku megautis
Greitai vyras iseina su draugais zaisti pokerio, tai visi namai liks man vienai
Paskutine poilsio dienele ir ryt vel i darba....