lincike123 parašė:
Labas, nieko nelauk jei tau neramu ir nebijok kad esi neprisireginus pas midwife, tu drasiai gali skambit i ligonine ir tave apziures ir skana padarys, man kai buvo 6 savaites didelius skausmukus turejau, o pas midwife nebuvau prisireginus, paskambinom i ligonine pasake vaistu isgert ir paskyre apzsiura su skanu.... o pas midwife uzsiregistravau tik gal 12 ar 13 savaiteliu.... Bet tu nelauk iki tokio laiko, galima ir anksiau....Saugok savo zirniuka, nesijaudink per daug, sekmes...
![]()
as jai irgi taip sakiau , man irgi tas pats buvo 8 savaiciu , pamaciau ant apatiniu kraujo lasiuka ir kvieciaus jau greitaja , ir isveze mane su svytereliais , nors jauciaus puikiai , taip priziurejo , kad net neleido daktarai man judeti , bijojo kad nepersileisciau , tai kaip didziausia ligone nuveze i palata , atejo midwife ir mane apziurejo , kita diena ejau skano , aciu D viskas buvo gerai.. O juk pati pradzia pati glezniausia , ten juk vos vos kirba ta givybe , tas pirmas trimestras juk toks pavojingas ... Jos vietoj nieko nelaukciau... Na bet ... Tikiuosi viskas gerai
grazaus ir ramaus tau nestumo