D14N4 parašė:
Sveikute, buvau atostogose, tai i LT isvarem, o daugiau darbas ir mokslai, tai nebuvo kada labai prie kompiuterio sedeti... Bet visada bent jau pasiskaitau ka plepatMano sveikata siaip gera, per kelias sav kol buvau LT isvis pilvukas soktelejo gerokai i prieki, jau su niekuo nesumaisysi
Tik va turiu bedele del nugaros... Pas mane vienas stuburo slankstelis ties uzpakaliu yra ilindes i vidu ir jauciu kai pradejo dideti pilvas pradejo spausti nerva, tai dabar daznai sunku vaikscioti, net slubuoti pradedu kaip skauda, tai truputi nervas ima, kad negaliu normaliai dziaugtis nestumu, o kazkokia ligone tokioj jaunystej jauciuosi
![]()
Siaip mazius spardosi jau kaip reikalas, tai vis dziaugiuosiVien del judesiuku noreciau visa gyvenima buti nescia
Kaip tau sekasi naujoje vietoje?
Giedrianka, kazkodel taip ir galvojau, kad viena is sakiusiuju buvai tu, kad isvaro vyra nakti namo... Tai taip nelabai maloniai nuteike...
As katik balkone BBQ pasidariau
O zmones sako, kad reikia name gyventi, jei nori tokiu dalyku megautis
Greitai vyras iseina su draugais zaisti pokerio, tai visi namai liks man vienai
Paskutine poilsio dienele ir ryt vel i darba....
Man puikiai naujoje vietoje
Aaa , tai va Lietuvoj buvai , kaip tau fainai , kaip pavydziu , as irgi noreciau , pasiilgau jau teveliu is tikruju
Isivaizduoju kaip nesmagu del nugarytes :/
As irgi kartais pagalvoju , kaip liudna bus kai pilvelyje niekas nebespurdes , is tikruju net pamirsau ta jausma ka reiskia buti su maziuku pilviuku
atrodo lyg buciau amzinai nescia ;D