Monikute parašė:
Na va po biski, vakar jauciausi lb gerai, o siandien kazkaip ne taip jau, bet gal prasivaiksciosiu ir viskas bus gerai, mieste pamirsiu bloguma gal kai pirksiu sau ka norsO pilvuko gyventojas tikriausiai gerai, eisiu rugpjucio pradzioje pas gine, tada jau bus aisku.
![]()
Kaip tu gyveni? Senai matyta![]()
uojej kaip fainai
bet tai kaip dar negreit eisi pas gydytoją, o man taip nekantru jau
bet jau dideli kokie jūs
aš tai gerai, atostogavau, tai dėl to mažai prisėsdavau prie pc
gerų naujienų pas mane nėra ir greičiausiai artimiausiu metu nebus, nes truputį atidėjom planavimus, bet nė kiek neliūdžiu dėl to
tik, kad kur bevažiuotume gandrų vis pilna, tai juokiamės, ar aplankys ar ne netikėtai
O pilvuko gyventojas tikriausiai gerai, eisiu rugpjucio pradzioje pas gine, tada jau bus aisku. 
tai patikėk kaip supykau.. abu dirbantys ir pan, ir jis dar skundžiasi.. nu vienu žodžiu vėl susinervinu prisiminus pokalbį mūsų.. maždaug pasiūlė naudot nutraukta aktą, tai sakiau, kad eitų šikt, tegu dedasi savo nemėgstamus prezervatyvus "jei pinigų dabar nėra vaikui".. ai kartais aš jo nebesuprantu, žinau, kad jis nori tik kaip geriau, bet aš jam visad kalu į galvą, kad gal kaip tik dabar yra tas laikas kai "gerai gyvenam", gal išvis kuris nors be darbo tuoj liksim (tfu tfu tfu), nu vnž