marinel parašė:
Sveikutes man padare vakuminy valyma nestumas nesivyste .ir sako kad buvo pusline isvisa ,tai laukiu atsakymo ar neisplito vezys kur nors .kazin ar galiesiu past…
Kiek laiko jums buvo ? Oho kas per diagnozes....
Sveikatos jums!
marinel parašė:
Sveikutes man padare vakuminy valyma nestumas nesivyste .ir sako kad buvo pusline isvisa ,tai laukiu atsakymo ar neisplito vezys kur nors .kazin ar galiesiu past…
Kiek laiko jums buvo ? Oho kas per diagnozes....
Sveikatos jums!
Sveikos, man iskilo toks klausimas, gal kuri zino ar buvo susidurusi
balandzio 20 diena po nesivystancio nestumo, vaistu pagalba padare isvalyma, kai iskraujavau nuejau pas gydytoja, sake yra likes kazkoks darinys arba yra polypas, tai laukiam menesiniu, ziuresim ar issivale. Dabar po menesiniu atejus vis del to mato kad kazkas neissivalo todel birzelio 2 diena bus atlikta abrazija. Tai va man iskilo klausimas su ciklu, Operacija bus 15 cd, tai man menesines turetu ateit kaip ir turi ar turetu stipriai uzsitesti? Nes zinau kai po nesivystancio padaro abrazija skaiciuoja kaip pirma ciklo diena... zodziu gal supratot ko noriu paklaust ?
Stebuk1elis parašė:
Sveikos, man iskilo toks klausimas, gal kuri zino ar buvo susidurusibalandzio 20 diena po nesivystancio nestumo, vaistu pagalba padare isvalyma, kai iskraujavau nuejau pas gydytoja, sake yra likes kazkoks darinys arba yra polypas, tai laukiam menesiniu, ziuresim ar issivale. Dabar po menesiniu atejus vis del to mato kad kazkas neissivalo todel birzelio 2 diena bus atlikta abrazija. Tai va man iskilo klausimas su ciklu, Operacija bus 15 cd, tai man menesines turetu ateit kaip ir turi ar turetu stipriai uzsitesti? Nes zinau kai po nesivystancio padaro abrazija skaiciuoja kaip pirma ciklo diena... zodziu gal supratot ko noriu paklaust ?</blockquots
As supratau. Pas mane mato polipa. Laukiu m. Jei bus salins histerokopiskai.
Kaip man sako viskas priklauso nuo organizmo. Kada kaip kas. Is esmes labai nusivelinti neturetu
Stebuk1elis parašė:
Sveikos, man iskilo toks klausimas, gal kuri zino ar buvo susidurusibalandzio 20 diena po nesivystancio nestumo, vaistu pagalba padare isvalyma, kai iskraujavau…
Po abrazijos menesines gali ateiti po mazdaug 4-6 sav. Man atejo po 42 dienu
Cany parašė:
Po abrazijos menesines gali ateiti po mazdaug 4-6 sav. Man atejo po 42 dienu![]()
As tai zinau bet as dabar tik prasirgau menesinem tai ka po savaites vel bus 1 cd ir vel viskas isnaujo ? Reiks daktares klaust
Ramuliuks parašė:
Sveikiman abrazija padare 2016m vasario 25 d. Ir tik siandien galiu pasidziaugti dviem testo juostelemis
jau buvome beprarandantys vilti antra karta tapti te…
Kaip dziugu. Mes eisim pas vaisingumo spec nes jau 8 men nepastojam... abrazija pernai liepa buvo
ingunaite parašė:
Kiek laiko jums buvo ? Oho kas per diagnozes....Sveikatos jums!
Nestumas buvo 8savaites. Tai gali buti kad vezys .dar laukiu atsakymu tikslesniu
ingunaite parašė:
Kiek laiko jums buvo ? Oho kas per diagnozes....Sveikatos jums!
Pusline isvisa yra panasiai kaip vezys
Stebuk1elis parašė:
As tai zinau bet as dabar tik prasirgau menesinem tai ka po savaites vel bus 1 cd ir vel viskas isnaujo ? Reiks daktares klaust
Siaip po abrazijos skaiciuojama kaip ciklo pradzia
Pasiklauskite geriau savo gydytojos
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai