Griv. parašė:
ne vienpusis cia. cia salutinis horizonte o vertikaliai pagrindinis. Su tuo sustojimu sankryzoj ir reik ziuret kad nesusivelt nes jei nereikalingas sustojimas sankr…
reiskias as nemoku dar ir nugrybauciau .o dabar zinosiu
Griv. parašė:
ne vienpusis cia. cia salutinis horizonte o vertikaliai pagrindinis. Su tuo sustojimu sankryzoj ir reik ziuret kad nesusivelt nes jei nereikalingas sustojimas sankr…
reiskias as nemoku dar ir nugrybauciau .o dabar zinosiu
mamulyte1 parašė:
reiskias as nemoku dar ir nugrybauciau .o dabar zinosiu![]()
as kad ir teoriskai moku bet labai daznai buna kad atvaziuoju ir kaip karve i vartus zuriu i ta sankryza
isivarius kompleksa ir nepasitikou nei savim nei ziniom kurias sukaupiau per vairavima
Griv. parašė:
as kad ir teoriskai moku bet labai daznai buna kad atvaziuoju ir kaip karve i vartus zuriu i ta sankryzaisivarius kompleksa ir nepasitikou nei savim nei ziniom …
va va ir man taip .bet kai dar mokausi vairuot kaip pziuriu kaip zmones taisykles pazeidineja tai oho
as net vyrui visada sakau jau ka ne taip padare
Griv. parašė:
Del ko nesamone ?eina pasirinkt kartais o kartais ne. As nenoruu nutept kuo toliau tu vazinejimu tai kaip tik pasitaiko vieta tai ir griebiu nes uzsiimirsta man…
Papasakojau vyrui dėl tos sankryžos, kad eismas didelis ir nei lįst nei važiuot. Tai sakė nesąmonė. Šiaip pati kai laikiau, tai instruktorius pamatęs kad intensyvus eismas sankryžoj ir bus sunku pravažiuot pakeisdavo maršrutą, ta prasme sukdavom į dešinę ir paskui apsisukt reikėdavo
mamulyte1 parašė:
va va ir man taip .bet kai dar mokausi vairuot kaip pziuriu kaip zmones taisykles pazeidineja tai ohoas net vyrui visada sakau jau ka ne taip padare
![]()
As saviskiui irgi jau paknisu prota del pazeidimu
raudonas debeselis parašė:
As saviskiui irgi jau paknisu prota del pazeidimu![]()
nepyksta vyras?
maniskis sako as paziuresim kaip tu vairuosi po keliu metu
mamulyte1 parašė:
nepyksta vyras?maniskis sako as paziuresim kaip tu vairuosi po keliu metu
![]()
Aisku kad pyksta, sako pirma islaikyk galesi demonstruot zinias tada
Vakar maniskis sprende ket atsake 15 is 30
mamulyte1 parašė:
va va ir man taip .bet kai dar mokausi vairuot kaip pziuriu kaip zmones taisykles pazeidineja tai ohoas net vyrui visada sakau jau ka ne taip padare
![]()
As ir keleivio vietoj sededama komentuoju vyrui
imaginary parašė:
Papasakojau vyrui dėl tos sankryžos, kad eismas didelis ir nei lįst nei važiuot. Tai sakė nesąmonė. Šiaip pati kai laikiau, tai instruktorius pamatęs kad intensyvus…
o cia ne nekeite ne kart
Barbrigitele parašė:
Nu ka mamytes ir busimos mamytes...rytoj jau mokyklinis vairavimo....o uzporyt regitroje.....neisivaizduoju,kaip jauduli suvaldyti![]()
![]()
![]()
Na sito ir as nezinau... Galiu palinketi tik sekmes
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai