Nuomone parašė:
Nelabai supratau kodel kirto per stabdzius?
Nes as vaziavau ten pristabdziau ir riedejau su pirma,maciau,kad masinu nera,bet jisai vistiek kirto per stabdzius,nes teoriskai nulis matomumo ir turejau sustojus dairytis:/
Nuomone parašė:
Nelabai supratau kodel kirto per stabdzius?
Nes as vaziavau ten pristabdziau ir riedejau su pirma,maciau,kad masinu nera,bet jisai vistiek kirto per stabdzius,nes teoriskai nulis matomumo ir turejau sustojus dairytis:/
Barbrigitele parašė:
Nes as vaziavau ten pristabdziau ir riedejau su pirma,maciau,kad masinu nera,bet jisai vistiek kirto per stabdzius,nes teoriskai nulis matomumo ir turejau sustojus …
saunuole dabar tik vienas zingsnis iki teisiu gavimo.kita karta pavyks tikrai.kada dabar uzsiraset?
mamulyte1 parašė:
saunuole dabar tik vienas zingsnis iki teisiu gavimo.kita karta pavyks tikrai.kada dabar uzsiraset?
Dar rodo tik po menesio,savaite laiko taip bus....o jau sekanti treciadieni,medziosiu sestadieniui vieta :))) kad vaziuoti su vyru,drasiau jausciausi
Barbrigitele parašė:
Dar rodo tik po menesio,savaite laiko taip bus....o jau sekanti treciadieni,medziosiu sestadieniui vieta :))) kad vaziuoti su vyru,drasiau jausciausi
tai zinoma bus drasiau man tai jau noras gesta vairuoti
retai pamokos gal todel i savaite po karta kazkaip neidomu
na ka vakar buvo vaziavimas po savaites ir mano nuostabai pravaziavau puikiai sake neturi prie ko prikibti masina jauciu gerai snakaba gerai vaziavom regitros keliu
T sankryza ir ribotas apsisukimas 10balu
dar tik sake atkreipt demesi i linijas
o pasake naujiena kurios nezinojau kad jei vaziuoti per balas tai jau klaaida jas reikia apvaziuoti
manau taip sekesi nes jau man nusibodo tie vaziavimai visada pergyvendavau o vakargalvojau ai kaip bus taip visiskai atsipalaidavau na ir matesi puikus rezultatas
mamulyte1 parašė:
na ka vakar buvo vaziavimas po savaites ir mano nuostabai pravaziavau puikiai sake neturi prie ko prikibti masina jauciu gerai snakaba gerai vaziavom regitros keliu…
Man siandien 3cia vairavimo pamoka buvo, taipogi po savaites pertraukos, tiesa tik instruktorius kitas, ale pries pamoka valerjoniu prigeriau
po pirmojo instruuktoriaus keikiaus ir verkiau, sakiau nafik man tos teises
dabar jau juokas ima, sekesi manau geriau, labai patiko instruktorius priesingai nei pirmasis skatino mane, ramino jei ka ne taip padarau jis viskas bus gerai ko cia parinies
isvazinejau puse pamokos mieste, baimes pilnos kelnes
pirma kart eisme dalyvavau
raudonas debeselis parašė:
Man siandien 3cia vairavimo pamoka buvo, taipogi po savaites pertraukos, tiesa tik instruktorius kitas, ale pries pamoka valerjoniu prigeriaupo pirmojo i…
tai pakeiteite instruktoriu? as tai jau ir silainiuse vazinejau kaip meistre tikra
maniskis instrujtorius tai vakar pirma kart pagyre
mamulyte1 parašė:
tai pakeiteite instruktoriu? as tai jau ir silainiuse vazinejau kaip meistre tikramaniskis instrujtorius tai vakar pirma kart pagyre
Taip. Man iki kauno dar toli
savo kaimuko kol kas per akis
raudonas debeselis parašė:
Taip. Man iki kauno dar tolisavo kaimuko kol kas per akis
kuriam mieste?
mamulyte1 parašė:
kuriam mieste?
Kedainiai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai