Barbrigitele parašė:
Labai nuosirdziai linkiu ir laikau kumstukus!!!jus pirmesne pravaziuosit,uz mane,as 9val,tai lauksiu geru ziniu!!![]()
As už jus laikysiu nes tie nervai nestumo metu nei nauda
Barbrigitele parašė:
Labai nuosirdziai linkiu ir laikau kumstukus!!!jus pirmesne pravaziuosit,uz mane,as 9val,tai lauksiu geru ziniu!!![]()
As už jus laikysiu nes tie nervai nestumo metu nei nauda
mamulyte1 parašė:
sekmes didziausios merginos nesinervuokitkai atvaziuosit jau ir instruktorius pasakys kad neislaiket sakykit ojetus palaukit gimdau jau
ka pasaket neisgirdau :…
Prajuokinot :DDDDD kaip tik jau valanda laiko,bandau uzmigti....ir atejau paskaityt,kas naujo
blogos mintys issisklaide
Barbrigitele parašė:
Prajuokinot :DDDDD kaip tik jau valanda laiko,bandau uzmigti....ir atejau paskaityt,kas naujoblogos mintys issisklaide
![]()
na va kaip smagu kad prajuokinau
o dabar mars i lova ir ilsetis
kad nereiktu instruktoriui gimdymo priimti
as juokauju jus tik nesupykit
arba jei pasakys neislaiket sakykit nu gerai pajuokavot uztenka tai kaip islaikiau?
nusiteikit optimistiskai zinau zinau lengva man cia kalbet bet as visada jei zinau kad bus kazkas tokio del ko as galiu jaudintis tai as visada pradedu juokauti tai labai padeda atsipalaiduoti
as kai vaziuoju su instruktoriu prisijuokaujam mes sako sankryzoje suksim i desne as atsisuku i ji rimtu veidu sakau o kuri desne
arba ilgai vaziuoju zema pavara sako begi perjungsim ar taip ir vaziuosim sakau man labai patinka pavaziuojam taip
tai labai linksma buna jei matau kad jis ne nuotaikoj iskart pralinksmeja ir man tuo paciu ytampa dingsta cia panasiai kaip posakis geriausia ginyba yra puolimas tai kol nepradejo kabinetis as pradedu juokauti
mamulyte1 parašė:
as kai vaziuoju su instruktoriu prisijuokaujam mes sako sankryzoje suksim i desne as atsisuku i ji rimtu veidu sakau o kuri desnearba ilgai vaziuoju zema pavara…
Labai pralinksminot tikrai
coliuke48 parašė:
Man jau nebesimiega ??? po truputi jaudulys atkeliauja nu nieko ikalsiu valiarijono kad ramesne buciau
As jau nuo 4:30 nemiegu:Ddddd .....
Jau tuoj eisiu i masina,nes iki Kauno,dar apie 30-40min
coliuke48 parašė:
Nu ka SEKMES kas laiko snd ✊?
Sekmytes is anksto
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai