E.Va parašė:
As galvoju, gal kokiu lasiuku isgerti, pries laikant, nes tokia trupouti jautri esuMan kai jaudinuosi tai net suka vidurius, pykina, vet net taip buna. Siaip ta…
aha, man ir norėjosi visą regitrą apvemt, bet lašiukų gert nerizikavau
E.Va parašė:
As galvoju, gal kokiu lasiuku isgerti, pries laikant, nes tokia trupouti jautri esuMan kai jaudinuosi tai net suka vidurius, pykina, vet net taip buna. Siaip ta…
aha, man ir norėjosi visą regitrą apvemt, bet lašiukų gert nerizikavau
Burburbur parašė:
aha, man ir norėjosi visą regitrą apvemt, bet lašiukų gert nerizikavau![]()
Maniskis pasakojo, kad mama pries egza jam dave raminamuju, kurie toj situacijoj suveike priesingai
sako bandau spaust greiti ir koja tabaluojas
Burburbur parašė:
aha, man ir norėjosi visą regitrą apvemt, bet lašiukų gert nerizikavau![]()
oi, as ne alkoholi minty turejau. O tokiu kaip sirdies lasiukai ar kazko panasaus
Jeigu alkoholi uz vairo, tai sakes, tokiu minciu net nebuvo.
E.Va parašė:
oi, as ne alkoholi minty turejau. O tokiu kaip sirdies lasiukai ar kazko panasaus![]()
Tai burbur raminamuosius lasiukus ir turejo minty
E.Va parašė:
oi, as ne alkoholi minty turejau. O tokiu kaip sirdies lasiukai ar kazko panasaus![]()
aš ir ne apie alkoholį, bet tokie visokie širdies lašai ar dar kas gali lėtinti reakciją ar sukelti mieguistumą kas vairuojant nėra gerai
Burburbur parašė:
aš ir ne apie alkoholį, bet tokie visokie širdies lašai ar dar kas gali lėtinti reakciją ar sukelti mieguistumą kas vairuojant nėra gerai
aha, tiksliai, na tada geriau apsieiti, ogeriau giliai ikvepti pora kartu ir, manau, nusiraminsiu.
E.Va parašė:
aha, tiksliai, na tada geriau apsieiti, ogeriau giliai ikvepti pora kartu ir, manau, nusiraminsiu.
geriausiai is vakaro melisos isgerkit
su tuo viduriu sukimu ir man tas pats. Vyras per piet net klause kvatodamas ko nepietauju, bijau kad gamtos desnis per egza is nervu suveiks
visa diena geriau vandeni nuvariau i regitra, sedziu, lyg noriu i tulika lyg ne, atejo instruktorius dingo noras ir mintys apie wc. Po visko namie atsiminiau kad norejau
mamulyte1 parašė:
labas .o registrojantis i regitra pakartotinai gaudant laika tarkim man ismestu tik kitos dienos ar ir velesnius laikus?
tai rodys ir vėlesnius.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai