seimynele123 parašė:
As su vyru turejau viena proga pravaziuoti aikstelej, masina didele, visai kitap vaziuojana su ja.
pas vyrą benzas jaučiu kad gazo reik paduot?
seimynele123 parašė:
As su vyru turejau viena proga pravaziuoti aikstelej, masina didele, visai kitap vaziuojana su ja.
-burbė- parašė:
Pas mus senas dyzeliukas ir sankabą jau tuoj teks keisti. Tai irgi gazo reik
yyzzyy parašė:
Pas mus senas dyzeliukas ir sankabą jau tuoj teks keisti. Tai irgi gazo reik![]()
gali būt
-burbė- parašė:
Nugi dyzelis. Mano masiniukas tai su benzu
seimynele123 parašė:
tai vargsi labiau nei su vyro mašina
oj kiek aš ašarų praliejau kol įvaldžiau benzą. o estakadoj geriausias draugas yra rankinis nes trūksta vienos kojos
seimynele123 parašė:
Sveiki. Ir kaip jums su benzu sekasi važinėti?? pas mano vyrą dyzelis pas mane benzas. Kai nupirkom man mašiną galvojau prakeiksiu aš ir vyrą ir tą mašiną benzininę. Tai apie savaitę vengiau savo automobilio? vis užgesdavau iš vietos iš kokio 3k išvažiuodavau atsisėsdavau už vyro mašinos vairo tai kaip atgaiva būdavo? bet dabar jau pripratau užgazuoju ir pirmyn į trasą???
seimynele123 parašė:
Na siaip kai su mokyklos masina vaziuoju tai mokina, kad reikia ant galo spustelt gaziuko. Visada taip darau. Kitaip net nemeginau. Ispaudi sankaba ir stabdi, atleidineji sanka kol pradeda drebeti, tuomet islaikai toj pozicijoj sankaba, atleidi stabdi spaudi gaziuko ir atleidi sankaba. Nevisad is pirmo karto pavyksta. Kartais neislaikau sankabos toj pozicijoj
.
-burbė- parašė:
tai vargsi labiau nei su vyro mašinaoj kiek aš ašarų praliejau kol įvaldžiau benzą. o estakadoj geriausias draugas yra rankinis nes trūksta vienos kojos …
O galima su rankiniu???
Skorpijo parašė:
O galima su rankiniu???![]()
žinoma
o jūsu nemokino? man per pačią pirmą pamoką parodė abu būdus ir sakė kuris patogiau ta ir naudot. man su rankiniu 100kart geriau
-burbė- parašė:
žinomao jūsu nemokino? man per pačią pirmą pamoką parodė abu būdus ir sakė kuris patogiau ta ir naudot. man su rankiniu 100kart geriau
Nu sakes. Net neuzsimine apie tai. Blm jau pradedu nervuotos, gal vis gi as su savo instruktorium nesusikalbu. Sian eisiu visai pas kita. Turesiu su kuo sulygint.
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai