2017.09.06 20:01 (prieš 8 m.)
Nu mergaites ir iskaita turejau. Vaziuojam i aikstele, judu gal ant 30 nes tuoj aikstele tai nelekiau. Salia vyksta kelio darbai, dega tas sviesoforas kur per tokius darbus naudoja. As pagrindiniu tiesiai, ir man is kaires bemvas bum per pirekini kapota, sparna, rata... as soke. Mokytojas tam bernui velniu kur skubi? O tas namo, galvojau spesiu aplenkti. Snarglys toks 20m. Nu ir ka, jie protokolus susirase. Mes i aikstele, iskaitos nebus, bet jei jau salia tai pavazinejam. Mokytojas is masinos islipo, ir man vienai liepe gyvatele pirmyn ir atgal. Nu ir grybu grybas. Klause kiek kartu aikstelej buvom, atsakiau jog tris. Jis ir sako, tikriausiai labai gerai vazinejat jei tik 3 kart buvot. Nu ne nuo manes gi priklauso kiek ir kur instruktorius mokina vaziuoti. Sako, tikriausiai mokino ant laisvo vaziuoti kai raudonas sviesoforas ir stabdi jei reikia? As jam, ne nemokino, mokino ant pavaros, sankaba stabdi ir tada jungiam laisva. Jis gincytis jog tikrai mokino, as jam sakau duodu pirstu nukirst jog nemokino. Kiek mokytoju tiek ir mokinimu. Jis man, tai jus vaziuokit kaip norit, as tik sakau kaip reikia... Tai kaip as galiu vaziuoti kaip noriu? Jus mokytojai jus ir mokinat kai reikia. Tai dabar vel tarpas iki pirmadienio, kol pasiskambinsim ir susitarsim kada vel ta iskaita. I aikstele atvaziavo vyras mane paimti, su mano opeliuku. Nu tai ta proga pasimokinau. Nu sud... su benzu nors tu ka. Zodziu tok vakaras siandien kad nusisauk... Eisiu pas kaimyna, instruktoriu, gal kazka susitatsim, gal pamokele kokia su manim gales pralekti, ar su mokomaja ar su mano aikstelej. Bet jau siandien po tos avarijos sakiau viskas, 15 atvazineju ir viskas, spjaunu