Ekee parašė:
Neįsivaizduoju, kad kažkas tą nustatytų,pamatuos kaklelį ar netrumpėja ir tiek... ir tada "stebės" 😀 kažkaip jau taip giliai esu nusivylusi tais "tikrinimais", kad …
Bet juk galima atsisakyti gultis?
Ekee parašė:
Neįsivaizduoju, kad kažkas tą nustatytų,pamatuos kaklelį ar netrumpėja ir tiek... ir tada "stebės" 😀 kažkaip jau taip giliai esu nusivylusi tais "tikrinimais", kad …
malisk1 parašė:
Galima, bet tada ir nk nepatikrins ar bent apreks, tyciosis, prigasdins ir t.t. Nu yra ten vienas kitas zmogiskas gydytojas, bet as vis ant kokios Dedenienes pataikau, kuri bjauriu tonu liepia mautis kelnaites jai parodyti, prideda echoskopa pusei minutes ir iseina galiausiai nieko nesakiusi, o akusere ateina klausineti koks mano adresas, kur dirbu ir tvarkyti dokus guldymui...🥺🥺🥺
Ekee parašė:
Galima, bet tada ir nk nepatikrins ar bent apreks, tyciosis, prigasdins ir t.t. Nu yra ten vienas kitas zmogiskas gydytojas, bet as vis ant kokios Dedenienes pataik…
Nu bliam, net nesitiki.. paskutinį kartą kai buvau, nu tikrai labai maloniai priėmė, pasiskambinau iš anksto, pasakiau kas kaip, paklausiau ar atvykti, atvykus, nu tikrai labai maloniai priėmė, ir pasikalbėjau daug 🤷♀️ o jei į respublikinę važiuoti? Gal ten patikrintų? 🤔 nes vieną kartą nuvažiavus į gimdymo namus, nukreipė mane ten
malisk1 parašė:
Nu bliam, net nesitiki.. paskutinį kartą kai buvau, nu tikrai labai maloniai priėmė, pasiskambinau iš anksto, pasakiau kas kaip, paklausiau ar atvykti, atvykus, nu …
I respublikine kiek zinau tik iki 12 sav.priima.. bet gera mintis pasiskambinti pries vaziuojant, bent pasiklausti kas budi butu galima 🙈 kazkada atvykau pries 20 val., tai apreke, kad ar nezinau, kad tokiu laiku pamainos keiciasi ir ar negalejau kitu laiku... net nezinojau tada dar kada tos pamainos keiciasi... kazkada laukiau priemime kol apziures virs 2 valandu, o tas "apziurejimas" kaip visad 2 min.ir guldom... net neisivaizduoju uz ka man taip ten 🥺
Ekee parašė:
I respublikine kiek zinau tik iki 12 sav.priima.. bet gera mintis pasiskambinti pries vaziuojant, bent pasiklausti kas budi butu galima 🙈 kazkada atvykau pries 20 v…
Hmm, bet ar tikrai iki 12 sav ten? Man ginė pasakojo kad vieną nėštukę iš ligoninės išsiuntė į respublikinę kažkodėl tai, o ten nuvykus ir patikrinus, sako atsidarymas jau 8 cm 🫣 šiaip bandykit pasiskambinti manau, papasakokit kas kaip, ir matysit
malisk1 parašė:
Hmm, bet ar tikrai iki 12 sav ten? Man ginė pasakojo kad vieną nėštukę iš ligoninės išsiuntė į respublikinę kažkodėl tai, o ten nuvykus ir patikrinus, sako atsidary…
Ne, tai dabar pamainos keičiasi gi, jokiu būdu 😂 o naktinės/savaitgalinės pamainos tai tikrai paguldo ir laiko iki pirmadienio. Kokius 3 kartus jau taip buvę man...
šiaip nėštumo patologijos skyrius tai tikrai sanatorija, personalas malonus, atmosfera irgi pozityvi, nes nera kazkokiu sunkiu "ligoniu", tik nestukes, tai kai del visko pergyvendavau pirmam nestume tai viskas ok ten paguleti, nusiraminti 😀 bet priemime tai 2 kartus is eiles ant Dedenienes pataikiau, tai psichologiskai labai suzlugdo ji savaime... nu ir paskutini karta pries pora sav.man akusere priemimo sake, kad neturi galimybiu priemime patikrinti nieko, tai guldosi 🥵 o jus del ko apziurejo, kai negulde? Gal mano tie nusiskundimai kazkokie specifiniai, nesiprantu..
Ekee parašė:
Ne, tai dabar pamainos keičiasi gi, jokiu būdu 😂 o naktinės/savaitgalinės pamainos tai tikrai paguldo ir laiko iki pirmadienio. Kokius 3 kartus jau taip buvę man...…
Buvo kraujingų išskyrų man pasirodę, bet tada man tik gimdos kaklelį pažiūrėjo ir viskas 🤷♀️ o į respublikinę kai nukreipė, tai kraujo buvo pasirodę
malisk1 parašė:
Buvo kraujingų išskyrų man pasirodę, bet tada man tik gimdos kaklelį pažiūrėjo ir viskas 🤷♀️ o į respublikinę kai nukreipė, tai kraujo buvo pasirodę…
Neitiketina, nes as irgi del kraujo laselio buvau pries pora savaiciu ir manes vos atejus klause, ar turiu daiktu pasiemusi, nes guldys 😀 kakleli ziurejo jau skyriuj..
Ekee parašė:
Neitiketina, nes as irgi del kraujo laselio buvau pries pora savaiciu ir manes vos atejus klause, ar turiu daiktu pasiemusi, nes guldys 😀 kakleli ziurejo jau skyriu…
Nu aš iškart buvau pasakiusi, kad negalėsiu gultis jeigu ką 🫣😅
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai