Emilija parašė:
nu joa cia ir taip tu nerimauji kaip bus, o kai tave dar vaiko vaziuok namo, po to jei tas pats, tai grisk, jau net nenoreciau i ta vieta sugristi as![]()
tai sakau cia tai vejai kai reik gimdyt, buna labai gerai, u bet kitoms tai baisu, man baisiausia ir bus kai viskas prasides jei taip siuntines
jau geriau lt kisi paduodi ir pagimdai, o cia blyn db nezinosi kaip man bus, gal zinoma man gerai, bet is kur zinot, tai dar daugiau streso

cia tai istorija, vargsiuke tavo drauge, kas per nesamone, veluoja, kamstis iskrites, saremiai reguliarus, ne nu as apsalus juodai esu 
gerai, kad ne visur daktarai vienodi... as savojo kai klausiau kada atvaziuot, man sake, kad jau galiu vaziuot kai 15-20 min laiko tarpas tarp saremiu bus. Kaip jis sake, geriau atvaziuot anksciau ar net be reikalo, bet ne paskutine minute saukdamai kad jau gimdau
tai taip apziura tai gerai, bet va gimdymas
del to man tai labai baisu, del to noreciu tiesog kad nubegtu vandenys ir viskas, tada nors zinociau kad neisgins... nes man jau sake tikrai jei nors vanduo nubegs anksciau tada vaziuok iskart ar kraujo pamatysi ir lek... o va drauge toj pacioj ligoninej ir taip jai