2011.01.14 17:21 (prieš 15 m.)
DeimanteNerijus parašė:
siuo metu su vyru apsistoje uk, londone .. tai cia ir gimdysiu..truputi neramu, nes tai mano pirmas gimdymas ir dar svetimoj sali
drauge pries kelias dienas cia taip pat susilauke pirmagymes mergytes, tai viskas labai sklandziai vyko, tikiuos ir man taip bus....kazkaip labai nesinori pernesioti vaikelio, o tiketina kad taip ir bus, nes mergaiciuke musu nedidele, visi kas pamato pilvuka tai 36 savaiciu nestuma lygina kaip su 6menesiu
nors ligoninej lankomes kas savaite ir nieko blogo neisvelgia, viskas good
raimasaima musu nestumai tolygus
kaip tu jautiesi? ar jauti jau skausmelius? neapmazejo vaikelio judesiu, man atrodo kad siek tiek musu mazyle juda maziau nei kad anksciau, ir tie judesiai pasidare kaip nerangaus meskiuko ir daug stipresni
as jauciuosi ivairiai. Visokiu dieneliu buna ir naktu visokiu buna.
Mano labai silpna nugara, tai jei truputi daugiau ka padarau, tai labai skauda ja.
Ir pilvukas vis kieteja karts nuo karto, ypac nakti. Daugiau, tai jokiu simptomu nejauciu.
O judesiuku tai nesumazejo, bet jie kitokie pasidare. Jau jauciasi ne kokie pabuksenimai, o toks kaip rangymasis, stumdymas. Jauciasi, kad jam vietos ten jau labai nedaug.
As tai norvegijoje gimdysiu. Tai mane neramina tik, kad iki liogonines tolokai.
O del Londono, tai mano puske gimde pries du metus. Tai tik is trecio karto prieme i ligonine, nes per mazai kaklelis buvo atsidares. Bet as taves negasdinu, tik pasakoju, kaip ten su tais anglais buna.
Paziuresim, kuri is musu pirma issilukstens.