2011.11.12 22:19 (prieš 14 m.)
grazina parašė:
jei teisybe tai man ziauriai skaudejo tikrai, ir nors leido vaistus man jie kaip svestas vanduo buvo, kadan gi atvaziavau vakare 21val tai nedaug pacienciu buvo, o man gimda vis nesivere bet vandenys po truputi vis bego, bega bega ir nieko ir kai pagaliau po 8val skausmo 7cm atsivere gimda, vaikas niekaip iseit nenorejo tai as neiskentusi to kas sekundiniu saremiu jau stumti pradejau, nors buvo negalima, o tada ir sirdele pradejo vaiko stoti po truputi ir tada staigiai isveze i operacine daryt cezario. Kai veze i operacine net dzigavau kad pagaliau nebebus skausmu nes maniau isprotesiu...tai vat. nors kaikurios sako nera taip skausminga ir galima skausma pakesti bet man tikrai ziauriai skaudejo. O tau kaip?
nu man tai irgi su savais skausmeliais, kamstis iskrito vasario 5 kazkur 10h vakaro, na ir prasidejo man tada saremiukai, o kaklelis irgi neatsidarinejo iki pat ryto 6 kaip buvo vienas taip buvo, tai maniau kad irgi isprotesiu
dar sesute sakydavo eik pagulek, tai ir galvoju ar ji kvaila kad siulo ar as
kaip miegosiu su skausmais
tai iki 7 ryto kol 4 cm atsidare ir isveze, tai irgi su epidura as, nors buciau iskentejus ir be jos,
nes epidura man suleido 2val iki gimdymo, tai ji man 2val tebuvo reikalinga, na ir prasidejo smagumas, man tik kad dukryte galvyte nesistate i dubeni,nors esu placiu klubu galvojau problemos tame nebus, tai ko tik ten su manim nedare, ir po dusu ir ant kamuolio, ir keturiom, kol galu gale jau leido ant nugaros atsigulti ir stumti, nes tas nestumk man buvo kaip pats baisiausias zodis,
jau irgi galvojau kad reiks cezario nes gydytoja vis lakste i kabineta del to nesistatymo iki pat po 12,10, bet siaip ne taip po dar 25min mano mazoji isvydo pasauli,
viskas gerai buvo gavom 10 baliuku
o vandenukus tai man nuleido, gerai ad personalas liuks buvo, pasake viska kad vandenukai geri skaidrus, placenta po to parode, kad irgi gera,nesusenusi,nu buvau patenkinta
nes siaip mano terminas buvo vasario 14-16d gimdymui, tai as kaip ir anksciau ..