vikii parašė:
oo liuksv
viena diena gimtadienis,kelinta val gimete?
![]()
ryte 7:23h
vikii parašė:
oo liuksv
viena diena gimtadienis,kelinta val gimete?
![]()
ryte 7:23h
ramasta parašė:
Svarbu isskalauti papildomai.
Mamos, ar duodat grikiu kose vaikuciams?
mes walgom grikius tai kaip reikiant be jokiu problemu,nereikia ne jokiu paskaninimu,nei banano nei obuolio ar dar ko nors,ir seip manoji wisas koses walgo be jokiu problemu,ar jos paskanintos ar nea,anksciau blenderiawau,o db iswis walgom tik iswirtus dribsnius,be jokio smulkinimo
Busimamamyte parašė:
Sveikutes mamytes,visai nebera laiko prisesti prie jusuAugam ir mes,jau vaikstom mes 2savaites
dukryte ismoko per menesi atsistoti ir vaiksciot
Tai tik lakstau ir tiek
![]()
ogo
8 men viena vaiksto jau?
nu geras
Busimamamyte parašė:
Sveikutes mamytes,visai nebera laiko prisesti prie jusuAugam ir mes,jau vaikstom mes 2savaites
dukryte ismoko per menesi atsistoti ir vaiksciot
Tai tik lakstau ir tiek
![]()
o geras sveikinam!!
patri parašė:
na mes jau po daktares,ugis 69 cm,sveriam 9.4kg.maziukes mes...![]()
kiek cm paaugot?kokios gimėt?
grazina parašė:
ryte 7:23h![]()
mes siek teik veliau 12,35
bet tas kelliu valandu skirtumas
sunkiai gimdei?
burnickiene parašė:
kiek cm paaugot?kokios gimėt?![]()
paaugom 2 cm ir 600g.o gimem 51cm ir 3.6kg pirmais menesiais visi sakydavo storuliuke
o nuo puses metu mazdaug jau niekas nebesako,nes tokia nera,tvirta mergaite musu.
patri parašė:
paaugom 2 cm ir 600g.o gimem 51cm ir 3.6kg pirmais menesiais visi sakydavo storuliukeo nuo puses metu mazdaug jau niekas nebesako,nes tokia nera,tvirta mergaite musu.
o daktarai nesako kad per maža ūgiu yra?nes aš esu labai sunerimus,nes man atrodo kad į ūgį nepaaugom per 3mėn
mus kas tris mėn matuoja.gimėm 50cm o 6mėn buvo 64cm pagal daktarę.tai sakė kad per mažos esam
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai