2012.03.20 19:47 (prieš 14 m.)
lelyte-uogyte parašė:
geri tavo norai ir igyvendinami
reikia daug pastangu, bet imanoma
tai deje, kaip visada, imi daug svajoti, bandai kazka kurti, bet kazkas viska sumala, man taip buna, blem, kaip nekenciu to jausmo:((
juk as visada cia gerai gyvenau pries nestuma, nerealiai gerai... bet vat viena diena paliko nescia, as buvau patikek be cento, taip atsitike buvo,kad buvau be pinigu, gyvenau baisiam rajone, baimej ir t.t. kritau i skolas, kurias db atidavineju... zodziu kosmaras..... neprirasysiu cia...
bet va kai Neidukas gime, as kartu su vaiku mazu ant ranku ejau, viska siekiau, ir galiu pasidziaugt db tikrai gan daug pasiekiau, db negalim skustis, vaiaks turi viska, as ir... ir db dar siekiu ir zinau kad dar daug ka pasieksiu... Kaip mano drauge sako nu tu tai sugebi visada belekaip belekur issisukt ir nepaslysti
db as su vaiku kaip ir kiti turim daug, aiksu neturim tik tecio, bet manau jis net nevartas kad toki sunsnuki vadinu tevu...
vaiaks laimingas ir su manimi
mamyciukas, bet ka padarysi, kaip nors gal pripras ir prie kitu, nes nepasitiki nei kuo, tik manim, ir nenori but su kitais tik su manim... aisku man sunkiau, bet viena diena teks palikt auklei, kai eisiu dirbt... db ir tempiu guma birzoj, nes matau kad neidukas nebuna su kitais, o dar uzsiniete bus aukle tai isvis... gyventume dar geriau jei dirbciau bent 24 val per savaite, dar daugiau pasalpu gautume ir t.t. alga dar plius... bet db dar nenoriu vaiko palikt, nes matau tik verkia ilgai jei palieku... tai db eisim i grupes vaikuciu, kad priprastu kazkiek, gal susitvarkys ta problema...