katinas parašė:
![]()
![]()
![]()
na sveikutes as labai trumpam nes neramybe mano alkanas pastoviai yra tai vat sekmadieni ryte apie sesta atsibudau su tokia nuojauta kad tuoj kazkas ivyks . nezinau kodel taip cia man buva vyras salia parpia o as kazko laukiu tik jauciu kad vidui lyg kas baliona pustu ir toks garsiukas tukst vandenukai nubego as savajam sakau kelkis vandenys nubego stengiaus nepanikuot viskas sakau gerai nesiblaskyk o jis man o ka dabar reik pirma daryt smukst i batus ir stovi sakau apsirenkt ispradziu reik tai as nuejau pasizadinau vaikus aprengiau vyras juos nuveze mano tetai o pati greit susiruosiau ir kad prasidejo tokie skausmai kad ir apsivemiau ir nezinojau kur benulyst zodziu vandenys nubego buvo pries septynias . isvaziavom i ligonine jau buvau tokia nukvakus nuo skausmu kad nebezinojau kas kur ir kaip . ligoninei buvom astuonios desimt . astuoniuos dvidesimt man sako noriu paziuret kiek kaklelis atsidares o as jau sauku kad maukit kelnes nes stumt noriu tik mane staigiai i gymdymo palata vyras mano soke baisiniam buvo . o man toks jausmas kad mane perples per puse . nu ir ka po devyniu trylika gime mano berniukas Arnas 3830kg 51cm sveikas grazus rubuiliukas va tokia mano istorija kad nespejom atrodo davaziuot o vyras jau pranesineja gad sunelis jau gime plysimu neturiu nereikejo nei kirpt nei siut zodziu viskas gerai tik pirma para vargau su krutinem zodziu nu ni laselis nebego bet atkankinau save visa para kisau ir kisau as jam tuos papulius tai nuvargau juodai nejauciau net ranku nu bet siandien jau megaujames pienuku ir saldziau miegam
eik tu sau kaip tu greitai pagimdei
sakyciau lengvas gimdymas,tik jei vemiai is skausmu tai tikrai uzuojauta...bet svarbiausia kad db viskas tvarkoj ir esat abu sveiki
dar karta didziausi sveikinimai
na tau ir nesiseka, mano akim ziurint, tu esi nekantriausia ir labiausiai nervinies, kad dar jis nesiruosia y sy pasauli,kaip tycia. labai labai uzjauciu tave, bet manau, kad kai nebegalvosi ir nesinervinsi, tada ir bus pokst