oplia parašė:
SveikinuLengvo nestumo
![]()
Labai ačiū.
oplia parašė:
SveikinuLengvo nestumo
![]()
Labai ačiū.
Taškuota parašė:
kadangi esu po vizito, raportuoju: daro echo, jokių kitų tyrimųir apžiūų nedaro. į įskaitą traukia vėliau, kaip supratau, einant trečiam mėnesiui į pabaigą. tada darys šlapimo ir kraujo tyrimus.
Ačiū už raportavimą, vis tik įdomu ką daro pirmąjį kartą.
Taškuota parašė:
iki praietos savaitės sakiau, jog kaip tankas. dabar kaip daržovė: tik gulėt noris.apetitas nesvietiškas. je tuščias skrandis, pradeda skaudėti ir smelkti. net naktį.
![]()
o šiaip smagu. tik aš taip santūriai reaguoju, kad ginė pagalvojo, jog nesidžiaugiu.
tik jau po echo, kai pradėjo rašti dokumentus ir pasakoti, kad gimdyt, kada į dekretą, jaučiu, kad ašara kaupiasi.
![]()
dabar bereikia iprast prie tos minties, kad busi mamyte
viskas bus saunu, sveikinimai, tikekimes ir as greit prie jusu prisijungsiu
Labas, merginos,
12 DPO pamaciau II. Kadangi esu realistė, sekančią dieną pasidariau HCG ir PRG tyrimą, kurie patvirtino, kad esu nėštukė.
Taigi jungiuosi prie jūsų būrelio.
Man tik 5 savaitėlė eina, o pagal skaičiuoklę gimdymas nusimato per mano gimtadienį.
Čiumpu į parankę Sandra89, nes mums vienodai laiko. ;)
Skambinausi ginekologei, tai sakė dar anksti ką nors pamatyti ir liepė pasirodyti 6 savaitės pabaigoje, kai jau turėtų girdėtis širdutė.
Agute. parašė:
Labas, merginos,12 DPO pamaciau II. Kadangi esu realistė, sekančią dieną pasidariau HCG ir PRG tyrimą, kurie patvirtino, kad esu nėštukė.
![]()
Man tik 5 savaitėlė eina, o pagal skaičiuoklę gimdymas nusimato per mano gimtadienį.
Skambinausi ginekologei, tai sakė dar anksti ką nors pamatyti ir liepė pasirodyti 6 savaitės pabaigoje, kai jau turėtų girdėtis širdutė.
o kodel mano zmonai liepe ateiti tik geguzes viduri? nors mes skaiciujam kad yra apie 6sav?
Agute. parašė:
Labas, merginos,12 DPO pamaciau II. Kadangi esu realistė, sekančią dieną pasidariau HCG ir PRG tyrimą, kurie patvirtino, kad esu nėštukė.
![]()
Agute, sveika prisijungus, kolkas vienodai, tik nežinia ką ginekologė pasakys, gal nukels, o gal anksčiau pasakys.
Bet vistiek gruodžio pabaiga nusimato, kaip tik ant švenčių.
zaizas28 parašė:
labas mamytes. Ar sunku buna vyrams per nestumo laikotarpi?
Dar kaip vyrams būna nežinia, kolkas džiaugiasi.
Moterims sunkiau nei vyrams, tenka pykinimus ir silpnumus ištverti.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai