neri.m parašė:
O mes savo maziukei planuojam deti varda - Saulė, abiems su vyru sis variantas tinka, as dar galvojau apie Atėne ar Lėja, bet mano vyrui tai jieTai kolkas apsistoje ties Saule
![]()
Labai grazu
neri.m parašė:
O mes savo maziukei planuojam deti varda - Saulė, abiems su vyru sis variantas tinka, as dar galvojau apie Atėne ar Lėja, bet mano vyrui tai jieTai kolkas apsistoje ties Saule
![]()
Labai grazu
vylele parašė:
o man dabar toks klausimas iskilo, nuo kada mazdaug musu mazyliai turetu apsiversti?zinau, kad kiekvienas skirtingai, bet idomu mazdaug kada tiketis
![]()
As tai kai buvau si kart tikrintis, buvo apsivertes
bet aisku dar atsivers...
labutis mamytems, vakar nebuvau forume, tai kiek daug pridiskutavote
apie vardus snekate, mes nesutariam, tai yra vyrui mano vardu variantai nepatinka, o jis dar negalvoja, sakau gims vaikas ir vardo neturesim
man berniukui prilipo Neilas, o mergytei Evita, toks svelnus vardas. As kol kas nezinau ko laukiuosi, nes kiek kartu dare nesimate lyties, dekretas rugsejo24d , o po to bus skanas , gal tada suzinosiu kas gyvena pilvelyje. aktyvus mano leliukas , duodasi po pilva, o pries miega mano tai butinai smarkiai pasivarto kokias 5 min
vylele parašė:
o man dabar toks klausimas iskilo, nuo kada mazdaug musu mazyliai turetu apsiversti?zinau, kad kiekvienas skirtingai, bet idomu mazdaug kada tiketis
![]()
Jei gerai pamenu, man daktare sake, kad lyg nuo 30 savaites jis apsivercia ir isistato taip kaip jau ir bus iki gimimo, bet aisku visokiu fokusu buna, kad jie atsivercia atgal
vylele parašė:
![]()
Idomu butu suzinoti, nes maniskis "sedi". Dar man yra per zemai prisitvirtinusi placenta. Kazin, labai blogai?
Vardas pas mus vienareiksmiskai Matas-Dievo dovana. Ir mums visai nesvarbu, kad jis populiarus, ne pagal tai renkames varda.Jeigu mergaite, vienintelis, kuris man patinka vardas yra Laura. Bet mes Pilvuka vadiname Matuku
man tokiu dalyku nesake daktaras per skana, kokia vaiko padetis. gal dabar pasakys:)mano isvis daktaras be atsakomybes sakyciau, vakar kai buvau nesvere,. o manes paklause ir uzrase
o grizus namo paziurejua korteleje, spaudimo duomenys uzrasyti, nors nematavo... gerai kad nesijauciu blogai, o jei kas negerai??? nieko isvis neziuri. sako jam patinka kysiai, o kam as jam turiu nesti kad atliktu savo darba?? nu net nzn ka daryt. gal i privatu nuvaziuot?
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai