Rutelele parašė:
bet brangoka 150 swaru.. eina sau..![]()
nu brangoka bet jeigu reiketu laukti iki gimdymo netureciau tiek kantrybes.
Rutelele parašė:
bet brangoka 150 swaru.. eina sau..![]()
nu brangoka bet jeigu reiketu laukti iki gimdymo netureciau tiek kantrybes.
vaidluka parašė:
o kaip vaisius nusisukes jo nebando pakelti,va mano drauge buvo pirmadieni skane tai vaikutis buvo nusisukes tai pakele ir pasisuko teko ir patrepseti jei ir pavaikscioti bet va vaikutis pasisuko.
GREITAI PAS MUS TA ECHO DAROMA,NEDAUGIAU 10MIN PRABUWOM KABINETE
Reginuska parašė:
GREITAI PAS MUS TA ECHO DAROMA,NEDAUGIAU 10MIN PRABUWOM KABINETE
bet sitam skanuo priklauso 40 minuciu nezinau kaip pas jus,nes per ji gi ziuri visus organus viska matuoja o tai uztrunka.Mano drauge kankino dvi valandas su tais vaiksciojimais ir trepsejimais nes reikejo viska issiureti ir ismatuoti,o jos kudikelis nerode veiduko tai pakankino mamyte ir vaikutis atsisuko
Burbuliuke parašė:
as grinai taip pat vadinu ta šūdo krema :DDDD
sveikutes
ir as pritariu sitam pavadinimui
del leliuko odos prieziuros priemoniu, tai svarbiausia,kad nebutu sudeti nei vazelino, nei parafino(parafinum liquidum) ir alkoholio...as 10m tarp kosmetiku visokiu dirbu, tai turbut butu pagrindiniai ingridientai, kuriu reiktu vengti(kas is suprantamesniu, lengvesniu pavadinimu;)) nes alkoholis sausina ir dirgina papildomai odele, "nuima"apsaugini odos sluoksni,kurio vaikiska isvis dar neturi
o vazelinas ar parafinastai kaip celofanas, galim isivaizduoti kas butu jei vaiksciotume isisukusios i ji: kaitimas, šutimas,dirgimas, raudimas...veliau sausumas,pleiskanojimas gal net berimai...nu cia pagal konkretu atveji.... bet rezultate nieko linksmo
Reginuska parašė:
NA NZN,TEN VISUS DUOMENIS SURASE,BET GREIT,VAISIAUS VANDENYS-NORMA,PLACENTOS LOKALIZACIJA- UZPAKALINEJE SIENELYJE.,VAISIAUS BIOMETRIJA BPD 39,HC 140,AC 112,FL 25. TIK VAT NZN KA TAI REISKIA,AR VISKAS GERAI. GAL KURI SUPRANTA TUOS TERMINUS?
bet tau turejo ziureti ir waiko organus, kad wisi butu normalaus dydzio, issivyste ir pan.. na nebent tie BPD, AC ir kt, tai ir reikia daktaru kalba
arba gal uz keliu saw nusimato dar wiena echoskopija?
Reginuska parašė:
NA VA BUWAU ECHO,TAI SAKE,KAD VYSTOSI GERAI.LYTIES NESUZINOJOM NES BUWO PASISUKES NUGARA,IR NUOTRAUKYTES NEGAWOM,NES NERYSKUS VAIZDAS BUWO.NA BET SWARBIAUSIA KAD WISKAS GERAI,IR KAD VYSTOSI PAGAL NESTUMO SAVAITES,O SVERIA MAZIUKAS 139g.
Va, kaip šaunu
. O leido tau pasiklausyti ultragarso aparatu širdelę?
. Man įjungė širdelės plakimo garsą, labai gražu...
. Mano taip pat mažiukas buvo nusisukęs nugara..., tai neparodė savo grožybių, nors daktarė sakė jai panašiau į mergaitę, bet ir tai nebuvo tikra. O manasis sveria 201 g, dydis 14,36 cm
. Nuotraukos neryškios, bet vis tiek daktarė davė, visą fotosesiją padarė... 6 nuotraukas, vienoje iš profilio labai gerai matosi
.
Rutelele parašė:
bet tau turejo ziureti ir waiko organus, kad wisi butu normalaus dydzio, issivyste ir pan.. na nebent tie BPD, AC ir kt, tai ir reikia daktaru kalba![]()
arba gal uz keliu saw nusimato dar wiena echoskopija?
NA KOLKAS DAUGIAU NENUSìMANO,VASARIO 20 D. VAZIUOSIU PAS GINE,TAI REIKES PAKLAUSTI KA TIE SKAICIAI REISKIA
Gėlytės parašė:
Va, kaip šaunu. O leido tau pasiklausyti ultragarso aparatu širdelę?
. Mano taip pat mažiukas buvo nusisukęs nugara..., tai neparodė savo grožybių, nors daktarė sakė jai panašiau į mergaitę, bet ir tai nebuvo tikra. O manasis sveria 201 g, dydis 14,36 cm
. Nuotraukos neryškios, bet vis tiek daktarė davė, visą fotosesiją padarė... 6 nuotraukas, vienoje iš profilio labai gerai matosi
.
Gėlytės parašė:
Va, kaip šaunu. O leido tau pasiklausyti ultragarso aparatu širdelę?
.
GAILA,BET NEDAWE PAKLAUSYT,TIK TAIP EKRANE PAAISKINO,PARODE KUR SIRDELE,IR VISA KITA
Reginuska parašė:
NA NZN,TEN VISUS DUOMENIS SURASE,BET GREIT,VAISIAUS VANDENYS-NORMA,PLACENTOS LOKALIZACIJA- UZPAKALINEJE SIENELYJE.,VAISIAUS BIOMETRIJA BPD 39,HC 140,AC 112,FL 25. TIK VAT NZN KA TAI REISKIA,AR VISKAS GERAI. GAL KURI SUPRANTA TUOS TERMINUS?
Žinai, pas mane taip surašyti nuotraukose šie rodmenys, bet visiškai nė kiek nepanašūs skaičiai į tavuosius
. Vis tiek laikas daugmaž panašus, tai ir skaičiai turėtų būti ne tokie skirtingi...
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai