Sermuonelis parašė:
Sveikutes, oij kokia temele, nenoriu savo galvos tokiais dalykais uzkimsti, nes paskui ir prisigalvoji visokiu nieku... Man nematavo ir net nesiule...Va kita klausima turiu toms, kurios bambose auskarus nesioja - ar dar nejauciat diskomforto? As siandien ryte neapsikenciau ir issiemiau auskara, nes ta skylute paraudus, uz visko tas virsutinis burbuliukas kabinas ir tempia man oda. O kaip jus?
as nesioju auskariuka.. kol kas man patogu su juuo, nesimaiso.. tik pastebejau jau, kad bamba tempiasi..
kiek buwau girdejus is wienos drauges, tai jai gine patare issimti auskariuka, nes atseit metalas pritraukia wisokiu energiju ir gali "nedraugauti" su leliuku, ji erzinti.. tai pamenu ji kartas nuo karto ji isidedawo, kad skylute neuzaugtu, kol laukesi..
as pacioj pradzioj nestumo nusipirkau nesciuju auskariukus i bamba.. ta ilgoji dalis, kur weriasi i skylute, tai plasmasine.. po keliu dienu pradejo ir skaudeti ir raudonuoti, butu ir supuliawe jauciu, jei nebuciau emus lauk.. taip, kad isiweriau atgal senaji geraji auskariuka