Sermuonelis parašė:
Oij, aciu!!!Kaip tu pastebejai, nei vieno posto dar nebuvau parasius
![]()
Su Gimimo Diena!
Suvalgyk skanaus torto gabaliuka!
Sermuonelis parašė:
Oij, aciu!!!Kaip tu pastebejai, nei vieno posto dar nebuvau parasius
![]()
Su Gimimo Diena!
Suvalgyk skanaus torto gabaliuka!
lolu parašė:
Ech, reikia apgalvoti man gerai![]()
aisku reikia pagalvoti,ir as dar daug ko galvoju
Swajonele parašė:
Aš vakar pasiskambinau ir visgi užsirašiau į vandens mankšteles Northway centre. Paklausiau dėl gydytojos leidimos, jos būtinas, bet kadangi toje įstaigoje dirba ir mano ginekologė susisieks patys ir man rupintis neriekia. Šian bus pirmoji diena, laukiu nesulaukiu (reikia tik šlepečių ir maudimuko, rankšluostuką sakė duos).Dėl paskaitėlių aš irgi domėjausi, Laisvės pr. skaičiau neblogi atsiliepimai, o nuoroda kuria įmetei peržiūrėsiu, o dėl mankštelės aš nelankysiu niekur (užteks vandenyje pasportuoti), be to namuose galima šiek tiek prasimankštinti žiurint pvz. šiuos filmukus, tiks su svarmenimis atsargiai reikia:
1) www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM&feature=related
2) www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM
3) www.youtube.com/watch?v=AOsasMlywvc
4) www.youtube.com/watch?v=DW07lZ_krn0
Sveika,
parasyk po to kaip tau sekesi Northway centre
Sermuoneli, matau pakeitei mergytes varda is Kotrynos i Eva. Persigalvojai?
Man Eva grazus, bet vyras nesutiko, sako tu Ieva, dukra Eva, nea
Is pradziu galvojau apie varda Saule, grazu, bet vel vyras pasake, kad nebus jokiu gamtos reiskiniu, geliu pavadinimu ir pan.
na, tokiu kaip tarkim gele Ramune, dangaus kunas Saule ir panasiai
Ieva K. parašė:
Sermuoneli, matau pakeitei mergytes varda is Kotrynos i Eva. Persigalvojai?![]()
Man Eva grazus, bet vyras nesutiko, sako tu Ieva, dukra Eva, nea![]()
Is pradziu galvojau apie varda Saule, grazu, bet vel vyras pasake, kad nebus jokiu gamtos reiskiniu, geliu pavadinimu ir pan.na, tokiu kaip tarkim gele Ramune, dangaus kunas Saule ir panasiai
![]()
Aciukas visoms uz pasveikinimus!!! Labai malonu ju tiek, nors ir virtualiu, sulaukti!
Pakeiciau, nes ziurim kad Kotryna nelimpa. Cia vyras pasiule Eva, trumpas, aiskus, o ir uzsienyje visi supras teisingai (jei kartais migruotumem). O be to, cia kaip ir is musu vardu susidedantis zodis gaunas
mano Vilma, o vyro - Aidas, Eva - ieina musu abieju vardu pirmos raides. Ziurim dabar kaip sitas "lips"
O beje mano vyrui tai labai patinka Ramune vardas, bet man jis nelabai
Sermuonelis parašė:
Aciukas visoms uz pasveikinimus!!! Labai malonu ju tiek, nors ir virtualiu, sulaukti!![]()
Pakeiciau, nes ziurim kad Kotryna nelimpa. Cia vyras pasiule Eva, trumpas, aiskus, o ir uzsienyje visi supras teisingai (jei kartais migruotumem). O be to, cia kaip ir is musu vardu susidedantis zodis gaunas
mano Vilma, o vyro - Aidas, Eva - ieina musu abieju vardu pirmos raides. Ziurim dabar kaip sitas "lips"
![]()
O beje mano vyrui tai labai patinka Ramune vardas, bet man jis nelabai![]()
Mes apsistoje ties Meja, bent jau kol kas abiems sitas vardas patinka.
Juokemes, kad kai gydytoja pasake, kad bus mergyte, tai tuomet isejom is jos ir as sakau: 'tai gal nori keisti varda?", nes Meja mes jau seniai buvom sumaste. Vyras sako, galim pabandyti pakeisti, bet kiek mastem ir vienas, ir kitas, bet nei vienas vardas nelipo, tai pasilikom prie Mejos
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai