Jinta parašė:
Ech, tie motiniški užmojai... O kad ir spėtum, spėju, sunku jau bus labai pavasario pradžioje, tai viską darys vyras![]()
Spesim, spesim. Mes moteros - stiprios
Jinta parašė:
Ech, tie motiniški užmojai... O kad ir spėtum, spėju, sunku jau bus labai pavasario pradžioje, tai viską darys vyras![]()
Spesim, spesim. Mes moteros - stiprios
augrem parašė:
ui pries keles valandas pajutau slapimo pusles skausma,o ir kai slapinuos skauda,ka daryt? pries nestuma daznai kankindavo slapimo pusles uzdegimai,tai gerdavau daug arbatu ir sildydavaus su pusle sildoma,o kazi ar dbr galima silditis su pusle sildoma?
As tavo vietoje skambinciau gydytojai.
laurytemazyte parašė:
Labukas mergytes,norejau pasigirti kad sendiena buvau pas ginekologe ir 29d mums paskyre ekoskopija oij kaip laukiampamatysiu vel savo mazuliuka
![]()
sveikute
ot smagu kad susitiksit su mazuoju pilvelio gyventoju
Greteee parašė:
sveikuteot smagu kad susitiksit su mazuoju pilvelio gyventoju
![]()
lb net
laurytemazyte parašė:
Labukas mergytes,norejau pasigirti kad sendiena buvau pas ginekologe ir 29d mums paskyre ekoskopija oij kaip laukiampamatysiu vel savo mazuliuka
![]()
nu va kokios smagios naujienos,viena diena anksciau nei mums, galesim dabar palyginti
o kaip laikaisi,kaip sveikatele? mane cia viena nakti jau kamavo paruosiamieji,strenas maude
linestra parašė:
nu va kokios smagios naujienos,viena diena anksciau nei mums, galesim dabar palygintio kaip laikaisi,kaip sveikatele? mane cia viena nakti jau kamavo paruosiamieji,strenas maude
![]()
laikausi nelabai jai atvirai
gimda 1cm prasidariusi
rytoj guluosi i lygonine ta drena keisti gausiu vel narkoze labai bijau kad neprasidetu gimdimas net daktare pasake susidek tase is bedos kad jai ka vyras atvestu,tai esu baimej labai dydelej,kai pagalvoju net asaros rieda.o taip maziukas auga puikiai pagal daktare,dave judesiukams lapa rasyti...
laurytemazyte parašė:
laikausi nelabai jai atviraigimda 1cm prasidariusi
rytoj guluosi i lygonine ta drena keisti gausiu vel narkoze labai bijau kad neprasidetu gimdimas net daktare pasake susidek tase is bedos kad jai ka vyras atvestu,tai esu baimej labai dydelej,kai pagalvoju net asaros rieda.o taip maziukas auga puikiai pagal daktare,dave judesiukams lapa rasyti...
Svarbiausia, nesijaudink. Viskas baigsis vistiek gerai!
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai