Mopsyte parašė:
Sveikos merginos, laukiu rytojaus, eisiu echo darytis, pagaliau sulaukiau tos dienos![]()
kaip smagu, labai lauksim naujienu
Mopsyte parašė:
Sveikos merginos, laukiu rytojaus, eisiu echo darytis, pagaliau sulaukiau tos dienos![]()
kaip smagu, labai lauksim naujienu
Saulutės. parašė:
Viskas liko nuo mazujuissaugota, surusiuota, perskalbti tik reikes. Kai pirmosios laukiau tiek buvau be saiko prisipirkus, kad ir dabar dar turiu kuom dalintis pvz su broliene, nes ji gimdys gruodi. Su antraja irgi pirkau rubeliu, nes ir sezonai skyresi ir siaip nenorejau deti vien tik seses panesiotu. Bet patirtis rodo ka kita,mieliau dedavau seses panesiotus, kazkaip mielesni buvo,
![]()
![]()
Aš tai vis suku galva... pasidairau po rūbelius o man jie toki mažytukai
atrodo netiks mano lėlei ir susilaikau nenupirkus
bet jau reikės iš peties padirbėti ir pasidairyti po pardes rūbelių ir kitų daikčiukų....
Nesinori man žiemą žabalioti ir žiūrinėti,nežinau kodėl bet taip susigalvojau,kad nenoriu žiemą ir tiek.....
Gal iš šono ir kvailai skamba
Dovile__ parašė:
bandyk dar karta, man atidaro![]()
atidare
isivaizdavau didesni
taip juda kruta
,
Gabrieliukea parašė:
Aš tai vis suku galva... pasidairau po rūbelius o man jie toki mažytukaiatrodo netiks mano lėlei ir susilaikau nenupirkus
bet jau reikės iš peties padirbėti ir pasidairyti po pardes rūbelių ir kitų daikčiukų....
Nesinori man žiemą žabalioti ir žiūrinėti,nežinau kodėl bet taip susigalvojau,kad nenoriu žiemą ir tiek.....
![]()
Gal iš šono ir kvailai skamba
![]()
![]()
as dar ir dabar paemus dukryciu pirmuosius rubelius stebiuosi ir pati netikiu, kad jie tokie mazyciai ir ar nebuvo per mazi
man irgi tokia baime buvo, todel 56 dydzio pirkau tik viena komplektuka, visi kiti buvo 62 68 ir neapsirikau. 62 laisvesni, patogesni, o 56 jau gimus buvo taip, kad iverzdavo pampersiuka i klynuka. Mano abi gime 55 tai pridejus 4 cm pampersui, taip ir gaunasi, kad gyvenima pradeda nuo 62 dydzio
linestra parašė:
cia jau nebenuostabu, mano pusbrolos ruke nuo kokiu 8metu ir jam net mama duodavo cigareciu tam kad neitu uz kampo rukyti ir kitu nekaulytu o geriau niekam nematant namie rukytu. Nieko mes nebepakeisim, nes vaikai siais laikais per daug teisiu turi...
Na, jau cia tevu apsileidimas ir isvis be zodziu.. Vaiku teises tai, gal dar svirksta paduokime, kad patys neieskotu?
Gabrieliukea parašė:
Nu joooo šiais laikais,nelabai kas vyksta... Močiutės kaime žinau gyvena tokia šeima turi tris vaikus mergaitei atrodo14,berniukui 12 o mažiausiai 7 ir kiek benuvažiuosi susėdę vaikai su tėvais rūko o berniukas su tėvu ir išgėrinėja o didžioji ne tik išgėrinėja bet ir fiti miti užsiminėja... Neaišku kaip ten kas toliau bus su ta šeima. Bet kas idomiausia,kad pas juos nesilanko nė soc. darbuotojai niekas.... Tai tada kyla man klausimas kur žiūri mūsų valdininkai![]()
O prie ko cia valdininkai,jei tevai degradave? prie kiekvieno pareiguno nepasodinsi. Klausimas, ka kaimynai padare tai zinodami? tik pliotkino ar kviete kada tuos soc darbuotojus? gal nuo to pradet reiktu
renatute parašė:
Va mano kraitelis, mamytes numegztas![]()
Sake, cia dar tik pradziai, mezga toliau dabar kitokius dalykelius
![]()
Kaip grazu ir miela!
renatute parašė:
![]()
jetius kaip faina;)
renatute parašė:
![]()
Oho.. Kaip grazu..
O tavo mamyte parduoda tokius grozius?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai