biruute parašė:
parodau ir svo pilvuziuka slapuka,pirmadieni laukia echo,tai gal pasirodys kas gyvenao cia mano pamaiviukas
![]()
jetus koks grazus didelis pilvuzas, as ir tokio grazaus noriu
biruute parašė:
parodau ir svo pilvuziuka slapuka,pirmadieni laukia echo,tai gal pasirodys kas gyvenao cia mano pamaiviukas
![]()
jetus koks grazus didelis pilvuzas, as ir tokio grazaus noriu
Milkintė parašė:
Veronika77 joa sakiau, cia sake del spaudimo kad mazas, bet sake ilsetis,osiandien taip prastai buvo darbe, kad net isleido namo tai ryt eisiu pas daktare ;/ tai gryzus dabar tik guliu ir miegu daugiau nieko ;/
uzuojauta, mane taip pat pradejo kamuoti zemas spaudimas. kasdien 90/60, atrodo ,kad nublusiu. galvos skausmas neimanomas kelinta diena, akyse dvejinasi.... zodziu ir silpnumas ispaskos. Na galo kaip nors praeis
Saulutės. parašė:
O as jau visa kraiteli turiu![]()
Apart dar vienos lovytes vidurinelei, nes ji savaja perleis mazajai![]()
Birute pipvuko nemaciauo noreciau
![]()
Oho ho kokia jūs greita
viską pirkot naują ar liko nuo kitų mažylių?
Gabrieliukea parašė:
Oho ho kokia jūs greitaviską pirkot naują ar liko nuo kitų mažylių?
![]()
Viskas liko nuo mazuju
issaugota, surusiuota, perskalbti tik reikes. Kai pirmosios laukiau tiek buvau be saiko prisipirkus, kad ir dabar dar turiu kuom dalintis pvz su broliene, nes ji gimdys gruodi. Su antraja irgi pirkau rubeliu, nes ir sezonai skyresi ir siaip nenorejau deti vien tik seses panesiotu. Bet patirtis rodo ka kita,mieliau dedavau seses panesiotus, kazkaip mielesni buvo,
renatute parašė:
www.netmoms.de/magazin/schwangerschaft/schwangerschaftswochen/entwicklung-der-schwangerschaft/
![]()
man neatidaro 20 savaites kaip tycia
erricaya parašė:
man neatidaro 20 savaites kaip tycia![]()
bandyk dar karta, man atidaro
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai