eicheldy parašė:
Ne veltui jau 40 sav einatikriausiai greitai sulauxim ir is taves žinių ;)
Na tikiuosi
Jau norisi kuo greičiau
gal turėsiu sau gimtadienio dovaną, nes šeštadienį kaip tik gimtadienis mano, tai būtų dovanikė kaip reikiant
eicheldy parašė:
Ne veltui jau 40 sav einatikriausiai greitai sulauxim ir is taves žinių ;)
Na tikiuosi
Jau norisi kuo greičiau
gal turėsiu sau gimtadienio dovaną, nes šeštadienį kaip tik gimtadienis mano, tai būtų dovanikė kaip reikiant
Ievučiux parašė:
Na tikiuosiJau norisi kuo greičiau
:thumb:…
vau, faina butu
Ievučiux parašė:
Na tikiuosiJau norisi kuo greičiau
:thumb:…
Tikrai super dovanėlė !
mano kovo 2 gimtadienis, bet tikriausiai taip nesiskubins mažylis
Sigita85 parašė:
vau, faina butu![]()
Taip, patiktu man, bet čia jau mažyliui spręsti
eicheldy parašė:
Tikrai super dovanėlė !mano kovo 2 gimtadienis, bet tikriausiai taip nesiskubins mažylis
![]()
Čia jau nežinosi kada sugalvos
Vikuzka parašė:
as cia ne i tema, bet tas video toooks mielas negaliu nepasidalynti www.youtube.com/watch?v=lRsv5_AJteg![]()
Vat būtent
kad taip bus tai tikrai
ir dar plius kad tėvelis yra toks pat arkliukas ir žuvytė, nes jo gimtadienis kovo 4, tai visi trys būsim vienodi, ŠAUNUS sutapimas
martulinka parašė:
O kaip suprast , kad vyksite nystatyti cezario datos ? Blogai waikutis isitaises ? Mano wiskas ok. Bet pati cezario noreciau. Tik gaila atsisake jo daryt. Liko 5 d…
vaikas sedmenineje primeigoje. Tai as tik uz paciai gmdyma su epidutu ar be jo, bet svarbu pati, bet kai nebus galimybes tai teks gult skalpeliu kaip sakant
Ievučiux parašė:
Vat būtentkad taip bus tai tikrai
ir dar plius kad tėvelis yra toks pat arkliukas ir žuvytė, nes jo gimtadienis kovo 4, tai visi trys būsim vienodi, ŠAUNUS…
Na čia tj tikrai nerealus sutapimas ! :))
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai