Nera Ka Rodyti parašė:
Na ka laukiam laukiam ir mes;)![]()
oi tik 5 dieneles
Nera Ka Rodyti parašė:
Na ka laukiam laukiam ir mes;)![]()
oi tik 5 dieneles
eicheldy parašė:
Čia pats gimdymas tiek truko!!! Ar su saremiais skaičiuojant ?![]()
Čia tiek truko nuo patekimo i gimdykla su visomis trimis gimdymo stadijomis.
Wat wakar per zinias sake apie cezari,kad daba daug daugiau infekciju buna kai yra atliekamas cezaris. Bei moterys gali daug maziau turet vaiku nei gimdant pati. Tad del cezario manau tik tada jej jau tikrai labai yra reikalingas. O ne taip kad as pati jo noreciau.
kas del gimdymo tai su pirmu del prasidejusiu saremiu mes ligoninej buvom apie 2h nakties. Mane apziurejo dave kazko kad galeciau pamiegot. Bet aisku to miego galima sakyt nebuvo. Ir i gimdykla jau pagulde 16h. O 22.45 jau pagimdziau. Isstumiau per 15 min.
Saremiai man buvo baisiausia. (negasdinu
kiekvienam savaip) . As pirmo gimdymo nebijojau o sito bijau. bet man toks jausmas kad tai vel pirmas
nes viskas kitaip yra. Kita saw wyras i reisa turetu isvykt mazdaug iki 3 saw laiko. Tikiuos lelius nenores gimt be tewelio
vredzina parašė:
Wat wakar per zinias sake apie cezari,kad daba daug daugiau infekciju buna kai yra atliekamas cezaris. Bei moterys gali daug maziau turet vaiku nei gimdant pati. Ta…
va va man irgi per pirma gimdyma buvo saremiai baisiausias dalykas
o pas gimdymas ne velnio as ten nieko nejutau vaikuti nei 5 min netrukau isstumti
vredzina parašė:
Wat wakar per zinias sake apie cezari,kad daba daug daugiau infekciju buna kai yra atliekamas cezaris. Bei moterys gali daug maziau turet vaiku nei gimdant pati. Ta…
As panasiai kaip Jus,pirma gimdziau Taip: 15 Val nuvede I gimdykla,kol viska paruose,ziurejau tv gimdykloj tv ant sienu pakabinti,epidiuro atsisakiau,rimti saremiai prasidejo tada issigandau,bet 22.15 pagimdziau,stumimas pats irgi buvo apie 15 min,o saremiai kokias 3-4 val tie rimti.Dbr su antru Taip bijau..... neysivaizduoju kaip isgimdysiu,nes epidiuro man negalima leist ir be to dustu labai...
vredzina parašė:
ne daug maziau vaiku, o 4 geriausiu atveju, nes daro pjuvi 4 vietose tik
bet 4 pakanka
nesliocike parašė:
ne daug maziau vaiku, o 4 geriausiu atveju, nes daro pjuvi 4 vietose tik![]()
bet 4 pakanka![]()
man asmeniskai cezaris tyik del baimes gimdyti yra tikru tikriausia nesamone kazkokia
visai kas kita jei vaikeliui grestu pavojius ir mamos givybei. bet siais laikais merginos bijodamos saremiu ir gimdymo renkasi cezari
man tokios moterys yra labai labai bukos...
tureti randa delto kad bijai skausmo nu nesuprantu
ir vel as mamukai su tuo paciu klausimu...gal kuriai yra buve kaip db man yra...bliamba taip skauda desini speneli,kad negaliu net prisiliest,is skausmo,kartais net toks jausmas kaip sugelia
nuo ko vce taip gali buti?ar ce krutine ruosiasi kaip nors,bet jug skauda tik viena,net uzsitepiau tepaliuko speneliams,net nzn ka daryt
kai paskaiciau tai matau kad ne as viena pagimdzius pirma antro gimdymo labiau bijau nei pirmojo bijojau, turbut mes jo bijom nes jau zinome ko laukti
, siaubas
, kad antrus galetu vyrai pagimdyt, nors kai pagimdziau pirmagime vyrui sakau o jau antro vaikelio jei noresi gimdysi tu, tai jis atsake, kad daugiau vaikiuku tada neturesim :), bet po 6 metu pertraukos...ir vel tam pasryzau
kojinyte26 parašė:
ir vel as mamukai su tuo paciu klausimu...gal kuriai yra buve kaip db man yra...bliamba taip skauda desini speneli,kad negaliu net prisiliest,is skausmo,kartais net…
Man pajautreje smarkiai irgi pastaruoju metu. Kartais sudilgcioja. Manau ruosiasi krutys maitinimui
kai pirma maitinau tai uztekdavo pagalvot apie maitinima ir pradedavo dilgciot ir pienas begt
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai