Rami_Ta parašė:
As su tokiu klausimu..musu kojytes sugipsuotos,o kita sav mum 4men..turim gaut du skiepus i kojytes..taip vargsta vaikas negaledamas judet..dar subadys..jezau..gal …
Mes sergam tai dar neskiepijo o jau keturi men ir dv sav
Rami_Ta parašė:
As su tokiu klausimu..musu kojytes sugipsuotos,o kita sav mum 4men..turim gaut du skiepus i kojytes..taip vargsta vaikas negaledamas judet..dar subadys..jezau..gal …
Mes sergam tai dar neskiepijo o jau keturi men ir dv sav
nrimante parašė:
Mes sergam tai dar neskiepijo o jau keturi men ir dv sav![]()
Tai vadinasi galima atidet..?
Rami_Ta parašė:
Tai vadinasi galima atidet..?![]()
Mes irgi dar nesiskiepijom, nes turejo temp, dantukai dygo. Rytoj eisim.
Rami_Ta parašė:
Tai zinoma.mes dvieju men kai skiepyt reikejo viduriavom,tai gyd.sake ateikit kai pasveiksit,po savaites pasiskiepijom. Ir dabar dar neakiepyti esame.
Rami_Ta parašė:
Mes irgi nesiskiepijom nes norim issiaiskinti berimu priezasti. Tiesiog pasakysit gydytojai kad neskiepyti ir viskas
kantrybes jums
kristulkalindley parašė:
Sveikutes mamytes gal galit pasakyt kokie jusu vaiku ugiai siuo metu? Maniskei 4 su puse men. Sveria 6.860 o ugis 68.5
Maniškis būdamas lygiai 4 mėnesių svėrė 7,85 kg ir 66,5 cm ūgio
Manuela parašė:
Papasakokit, ar turite kazkokiu hobiu, kuriuos po gimdymo apleidote arba kaip tik pavyko neapleisti?
Mano hobis-šokiai, šokau iki 20 nėštumo savaitės, atnaujinau, kai mažiukui sukako 3 mėn.
Liuks, tiesiog atsigaunu, energijos pasikraunu
O jums kaip su hobiu?
Diatrix parašė:
Mano hobis-šokiai, šokau iki 20 nėštumo savaitės, atnaujinau, kai mažiukui sukako 3 mėn.Liuks, tiesiog atsigaunu, energijos pasikraunu
![]()
O man pastaruoju metu toks liudesys... nes supratau, kad jokio hobio neturiu, taigi neturiu kur atsipalaiduoti nuo vaiko auginimo
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai