Mazu kelioniniu buteliuku plastmasiniu maciau maximoj. Bet as turiu likusiu is atostogu is viesbucio ;)
Iklotus vaistinej parduoda po viena, nereikia pirkt viso poko. As pirkau 1 dideli ir 2 vidutinius, bet didelio nesunaudojau. Man labiau patiko vidutiniai, o paskui pigius bella be sparneliu purkau ir keiciau daznai, nes negalejau su gumbu tarp koju vaikscioti
Tinklines kelnaites skirtingu spalvu, tai gal ir dydis skiriasi. Irgi parduoda po viena vnt. Man uzteko 2vnt
Muila galima ir didesni pasiimti, juk parsivesit ir namie danaidosit, ne beda.
Tapkes, chalatas, ranksluostukai rankom, kunui, intym vietai atskiri. Wc popierius, dantu pasta ir sepetukas. Viskas.
Ai dar stikline, vanduo gal uzkast kazka, bet as is maisto tik sulciu slyvu turejau ir dziovintu vaisiu (slyvu, abrikosu).
Visokiu kompresiuku multi mum ar panasiu speneliam, man nei karto ligoninej neprireike. Buteliuku irgi, nebent zadat iskart misinuka duoti. Pientrauki veziausi, nes turejau daug pieno ir teko nusitraukinet. Tai padovanojau kitiem leliukam ir vyras paragavo
Tiesa, kas nori cezario, tai iklotai ir kelnaites skiriasi.
As iskart po gimdymo uzsidejau elastini dirza, tiksliau korseta, tik klyno neuzseginejau. Pilvo nebuvo nei po vieno ir tikiu jad del korseto
Ciulptuka ligonine padovanojo abiem vaikam kartu su visu rinkinuku, kuriam buvo gal 3 pampersai, kremukas j&j speneliam, ir vaikui nuo issitimu. Dar ligoninej buvo kazkokios konsultantes is iv firmu hipp, nukas ir dave dovanu arbatu zindanciom, misinuka vaikui, pakabuka hipp ant soskytes su fosforu, kad nakti rast lengviau butu.
Palutes nei vienos savo nesunaudojau, ligonine keisdavo.
Man labai naudingas daiktas su pirmuoju buvo antspeniai, bet ju galima nusipirkus jei prireiks. O dabar kok laukiames galima naudoti kokius lininius idekliukus i liemenele, kad spenelius "grudinti".
Dar as po gimdymo naudojau octenisept ar panasiu pavadinimu, dezinfekcini skysti ir super greit sugijo kirpimas ten.
Vat ir visa vaistinele ;)