griteee parašė:
Paprasta palata skirta dviems moterims tai manau kad jri tuo metu turi laisvu palatu tai ir leistu vyrui nakvoti kitoj lovoje. Bet siaip nera paprastoj palatoj pasi…
Aciu uz info ;) pravers ir mums tai
griteee parašė:
Paprasta palata skirta dviems moterims tai manau kad jri tuo metu turi laisvu palatu tai ir leistu vyrui nakvoti kitoj lovoje. Bet siaip nera paprastoj palatoj pasi…
Aciu uz info ;) pravers ir mums tai
griteee parašė:
pas mus Klaipedoje yra palatu skirtu su vyru nakvoti, yra dvigule lova, vaikui lovyte, dusine ir tauletas atskiras nuo visu kitu
greta4321 parašė:
Kaip man kažkas sakė jeigu neštumas vystosi gerai tai ir nereikia eiti dažnai pas ginekologa o jeigu einat dažnai tai gal su neštumu blogai kažkasbet nežinau ki…
Na tada ramiau
iš tikrųjų tai nesijaučiu blogai, tai ir gerai kad dažnai nereikia, bet kaip kitos dažnai eina, atrodo ojetau, gal čia manim nesirūpina
Frenezija parašė:
Klasimas mamytes is UK
Kai vaziuosi gimimo liudijima civic centra datytis jie paklaus ar tau is kart sutvarkyti ta forma...
greta4321 parašė:
Aš iegi katik iš daktares sakė leliukas gerai auga per tris savaites priaugau net tris kilogramuskai matavo mano pilva pamatė,kad oda graži nėra įtrukimu tai sakė galiu gimdyt ir gimdyt
o ateiti liepė kai sueis 39sav
Ir dar norėjau paklausti mamyčių kurios iš Šiaulių šiandien gavau siuntima į moters ir vaiko klinikas dėl to tikriausiai streptokoko tai liepė rytoj pasiskambint ir užsiregistruot gal kuri žinot ar ilgai reikia laukti ?
o gal yra tokių kurios nesiregistravusios važiavo ? :hmmm:</blockquote
labas, oj as siandien buvau pasidaryt to tyrimo, buvo labai nemalonu ir registruotis ten nereikia, antradieni ir ketvirtadieni nuo 8 iki 11 dirba.Uzlipi i 3 auksta ir ten bus parasyta registratura, nueisi paduosi siuntima ir pasa, paduos tau kortele ir pasakys i kuri kabineta eit ir vsio
![]()
Eraa20 parašė:
Gaila kad mano gydytoja iš darbo išeina, šiandien pasaketeks pabaigti lankytis pas savo šeimos gydytoja...
Speju, kad pas ta pacia gydytoja lankomes
as irgi sian ta naujiena suzinojau...
Eraa20 parašė:
pas mus Klaipedoje yra palatu skirtu su vyru nakvoti, yra dvigule lova, vaikui lovyte, dusine ir tauletas atskiras nuo visu kitu![]()
Tai cia viskas yra mokamose palatose
deja, ja ne visada pavyksta gaut
o kitose palatose tik, kad po viena guli ir tiek
IIGG parašė:
per visa laika del pienliges ikrinausi 4 kartus ir visus kartus jos nerado..o tikrinausi, nes labai vandeningos ir gausios isskyros pas mane..
Pas mane ir tu isskyru zalsvu pasirodo,paskutini kart kaip buvau pas gine paziurejo tai sako kad panasu i kamsti,nors vistiek paprasiau kad paimtu tepineli,nes tos isskyros visokios ir gausios tai nervina mane
djtropice parašė:
Kuom nemalonu ???
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai