galia_r85 parašė:
Ir mes gimem. Rugsejo 28d. O turejom but spalinukai. Berniukas. 3,800kg ir 54cm. Siandien jau vaziuojam namo. Valio!
Bukit laimingi ir sveiki
galia_r85 parašė:
Ir mes gimem. Rugsejo 28d. O turejom but spalinukai. Berniukas. 3,800kg ir 54cm. Siandien jau vaziuojam namo. Valio!
Bukit laimingi ir sveiki
greta4321 parašė:
sveikinimai didžiausi![]()
Aciu .
nebedaug ir tau liko
greta4321 parašė:
Aš irgi laukiu nesulaukiu kol ateis mano eilė![]()
Aš irgi laukiu, nors visai ir gerai kol dar pilvely, bet kai paskaitau kitų mamyčių džiugius pasakojimus,m tai pradedu jau kojytėm trypt ir vėl laukiu
lliniux parašė:
sveikos mamytes! buvau dingusi,nes pirmadienio ankstu ryta isvaziavau savo saulytes pasitikti![]()
Didziausi sveikinimai
aukite sveikos bei dideles
Dovile0721 parašė:
Oi kaip smagu rasti bendraminte!Reikia takia tema sukurti ;) Gal kuri žino kaip? Mane pavyzdžiui jau begalo užkniso visu aplinkiniu pasakojimai, kaip mes nuo ši…
Na as atsakyciau cia tavo nuomone, mano yra kitokia... Ir apie tai mes nediskutuosim
As tai realiai pati prasau patarimu... blogu istoriju zinoma nenoriu zinot. ner ko cia musu bereikalo gasdinti.
lliniux parašė:
Aciu .nebedaug ir tau liko
![]()
žinau kad nebedaug bet tos likusios dienos eina kaip amžinybė
romano parašė:
Jau pasimeciau, kurias mamytes pasveikinau ,kuriu ne![]()
Tad dar karteli sveikinu visas![]()
Žiūriu jūsų leliukas dar vis neskuba išlysti iš pilvelio
bijau kad ir man taip nebūtų
Dovile0721 parašė:
Reguoju jautriai, nes kitaip neišeina. Eini sau laiminga, besišypsanti ir staiga sutinki pažįstama, ir prasideda bla bla bla... ( nu bet ras pilvas tavo, tai kaip m…
As tai UK gyvenu... Buvom nuvaziave i draugu vestuviu metines ir ten susitikom is matymo pazystama pana. Tai ta angle merga sako: turbut lauki nesulauki kada pagimdysi, kad galetum gerai "prilupti"... As buvau soke... Sakau, nei as siaip daug alkoholio vartoju, nei man jo poreikis yra, o pagimdzius as pati maitinsiu, tai tikrai alkoholio nevartosiu. O galvoje buvo tik vienas atsakymas - As ne alkoholike ir toli grazu ne tokia kaip tu... Tada kazkaip isizeidziau, bet paskui pagalvojau, o ko? Juk as geresne uz ja... Jei zmogui galvoj vien tik tokios mintis, tai man gaila bus jos vaiku jei ji tokiu tures.
O man siandien pirma diena kaip isejau i atostogas
Nuo 13d oficialiai pradesiu dekretines... Na o 22 diena tikimes isvysti ir susipazinti su savo mazulyte.
Siandien pradedu tavrkytis... Darbe pridovanojo visokiu daikteliu, dar bendradarbe atidave kalna drabuzeliu, tai siandien viska skalbsiu, dziovinsiu, lyginsiu... Reikes uzbaigti krautis tases i ligonine, dar karta viska pasitikrinti ar turiu ir pan
Drauge pakviete pas save i svecius, sake kol dar su pilvuku mane pafotografuos... Bet dabar kazkaip galvoju, as cia pasitvarkysiu, reikalus susitvarkysiu, o ka tada? Nesinori voliotis lovoje
Turiu daug energijos, nieko neskauda, tad norisi kazka nuveikti naudingo ar idomaus... Tad gal kas turi kokiu pasiulymu kaip naudingiau praleisti likusi laika?
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai