Colliukke parašė:
O kerpat su normaliom zirklutėm ae vaikiškom?
As nekerpu is vis o dildinu kazkaip man zirklutes nepaema naguciu
Colliukke parašė:
O kerpat su normaliom zirklutėm ae vaikiškom?
As nekerpu is vis o dildinu kazkaip man zirklutes nepaema naguciu
Colliukke parašė:
Kas per arbatėlė. Idėk foto. Nes maniškė tu normaliu pankoliu negeria...
T.Draugele parašė:
Mamutytes gal kuri naudojo si zinduka specialiai vaistukams. Uzsisakiau "colic calm" vaistukus ir noriu paklaust kiek y ta soskute reikia tu lasiuku pilti.:…
kad tie čiulptukai man atrodo tik nuo 6 mėn tinkami, ne? colic calm norma iki metų - 1,25ml
greta4321 parašė:
prašom![]()
Ir as turiu tokia. Bandziau saviskiui isiulyt, bet jis nusprende kad geriausia jam mp. Negera nei vandenuko, nei arbateliu kol kas. O pripratint norejau tik del to, kad kai zagset pradeda butu kazko atsigert ir nurimtu zagsulis.
aistyte22 parašė:
gal zinote koki gera ranku krema serpetojancioms rankoms? mano lb issauseje siuo metu ir serpetoja
ir mano tas pats.. dar ir kojos prie to.. irgi galvoju, koki cia krema isigyti..
Sveikos, norejau paklausti tu, kurioms buvo mastitas, kiek laiko ir kokia temperatura sukyla? Ar paraudusi krutis turi skaudeti, buna guziuku? Man paraudusi viena krutis apacioje, bet neskauda, guziuku neapciuopiu, vakar ir uzvakar temperatura buvo 38, geriau paracetamoli, nes galvojau, kad persalau, sian 37. Ar verta sunerimti?
SpalinukeDi parašė:
ner uz katen yra pazymeta 1/4, tai va po tiek ir reikia vienam kartui ir 6 kartus per para galima duoti
![]()
BeFree parašė:
kad tie čiulptukai man atrodo tik nuo 6 mėn tinkami, ne? colic calm norma iki metų - 1,25ml
Cia rekomendavo kai uzsisakinejau vaistukus. Tai nuo 0 iki 6. O 1.25ml per viena dozavima ar per diena?
T.Draugele parašė:
Cia rekomendavo kai uzsisakinejau vaistukus. Tai nuo 0 iki 6. O 1.25ml per viena dozavima ar per diena?
aa, tada tinka
aš turiu irgi tokių čiulptukų, tik pas mane jie nuo 6 mėn. 1,25 yra vieno karto dozė, bet būtų geriau sugirdyt iškart vienu kart, t.y. su šaukšteliu tiesiai į burnytę
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai