Faina dainele apie dantukus...mano maza issiziojusi klauso
, uzleiskit ir Jus vaikuciams, gal patiks
Turtas parašė:
Faina dainele apie dantukus...mano maza issiziojusi klauso, uzleiskit ir Jus vaikuciams, gal patiks
![]()
Aha mes irgi jos klausom. dar labai megstam o lia lia zole zalia. Tai soka kaip reikiant vyras.
mamytes, ar yra dar vaikuciu, kurie nevalgo? mano berniukas geria mp, o maista ragauja tik padeta pries ji gabaliukais arba i rankyte... koses nevalgo jokias, nei darzoves nei kruopas... tik pamato, kad su saukstu ka nors noriu duoti, tai sukasi i sona, suspaudzia lipas arba rodo nepasitenkinima balsu
svoris geras, kas menesi dabar po 400 gr priaugam... nezinau ar pergyventi... bet labai daug mp gera
pukyte11 parašė:
O manasis labai mėgsta vabaliukų dainelę https://www.youtube.com/watch?v=MkXylsrkrM8
Sita dainele hzleidau tai vaje vaje kuek dziaudsmo buvo
aleksaroma parašė:
mamytes, ar yra dar vaikuciu, kurie nevalgo? mano berniukas geria mp, o maista ragauja tik padeta pries ji gabaliukais arba i rankyte... koses nevalgo jokias, nei d…
Mano nevalgus buvo bet kazkaip thu thu thu pripratom. Kazkoks keistas sutapimas buvo. Pradejau duot is keramikinio dubenelio kuri padovanojo mociute tai koses pcradejo valgyt normaliai. Tik darzovienes dar nelabai. Bet to gal ir negerai darau bet kai jis valgo duodu zaislu ar kokiu daiktu kad jis galetu juos ziurinet rakinet ir pan tada ramiau ir sociau pavalgo. Nors sako kad kai vaikas valgo tai turi tik ir valgyt kad susikoncentraves butu tik i valgyma. Bet jei taip ziuretume tai tada ne kazka pavalgytume.
Buvo toks momentas kad irgi labai mazai valge paskui jau kaip ir praejo. Svarbu pirma sauksta manoskiui suduot
aleksaroma parašė:
mamytes, ar yra dar vaikuciu, kurie nevalgo? mano berniukas geria mp, o maista ragauja tik padeta pries ji gabaliukais arba i rankyte... koses nevalgo jokias, nei d…
Maniskiui ko gero kosytes atsibodo. Nes irgi nebevalgo ju. Kelis saukstelius, jei su zaislais uzsoemes buna. Bet jei gabaliukais papjaustyta, tai mielu noru pats i burnyte kisasi
as per daug nepergyvenu. Svoris auga gerai. Pilvelio problemu nera. Lai valgo kaip jam patinka
jau didelis vyras
nerigute123 parašė:
Mano nevalgus buvo bet kazkaip thu thu thu pripratom. Kazkoks keistas sutapimas buvo. Pradejau duot is keramikinio dubenelio kuri padovanojo mociute tai koses pcrad…
Aš nuo mažų dienų ant maitinimo kėdutes pridedu žaislų nes be žaislų jis man nevalgo
Ieskau auto kedutesnuo 9 - 18 kg. Neatmetu ir padevetos bet geros firmos ziurineju skelbimus ir mane labai nustebino tai kad yra zmoniu prekiaujanciu padevetomis auto kedutemis kur ne po viena o po daug pardavineja atkreipiau demesi pagal tel. Numeri. Jauciu uzsieni kokias ismestas surenka ir cia parduoda bele tvarkingai atrodo o del saugumo neaisku. Bent man toks ispudis susidare.
nerigute123 parašė:
Ieskau auto kedutesnuo 9 - 18 kg. Neatmetu ir padevetos bet geros firmos ziurineju skelbimus ir mane labai nustebino tai kad yra zmoniu prekiaujanciu padevetomis au…
Pasiziurekit romer king II ls, labai smagus modelis vaikui, o ir saugumo atzvilgiu vienos saugiausiu.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai