greta4321 parašė:
Turiu klausima labiau tom kurios jau yra gimdžiusios,man ne vienas asmuo sakė,kad katik gimusi vaika iš pradžių reikia guldyti į vežimėlį o ne lovyteką jūs…
as tai pirmakart girdziu
greta4321 parašė:
Turiu klausima labiau tom kurios jau yra gimdžiusios,man ne vienas asmuo sakė,kad katik gimusi vaika iš pradžių reikia guldyti į vežimėlį o ne lovyteką jūs…
as tai pirmakart girdziu
JURGITA.C parašė:
as tai pirmakart girdziu![]()
aš ir pirma kartą girdėjau bet kai ne vienas zmogus taip sakė tai nutariau paklausti
Torri parašė:
Cia tas pats kaip ir su soske, patys gruda ir pratina vaika, o poto sako, kad sunku atpratint vaika.
As nesakyciau kad ciulptukas yra visiskas blogis... Tai gera priemone vaikui nusiramint ir kruties vaikas nenaudojo kaip ciulptuko...
guldymas i vezimuka gal susijes su uzdaresne ir siauresne aplinka. Kai buvau paskaiteleje, kudikeliu slaugytoja pasakojo, kad ispradziu leliukai ramiau miega jeigu padaryta jiem siek tiek uzdaresne erdve, tarkim kad ir nesciosios pagalve palei kojytes ir is soniuku uzdeti, sake kad tada leliukui jaukiau, nes buna priprates pilvelyje uzdaresneje erdveje ir tada ramiau miega. Tai cia gal del to i vezimeli, as tai i lovyte guldysiu ir kuo maziau tu supavimu..po to ir isipratina kitos manau
Torri parašė:
Cia tas pats kaip ir su soske, patys gruda ir pratina vaika, o poto sako, kad sunku atpratint vaika.
AŠ ir manau,kad čiulptukas nėra tikrai blogai, aš niekad negalvojau neduoti vaikui čiulptuko jis tikrai nuramina vaikuti
AgneGry parašė:
guldymas i vezimuka gal susijes su uzdaresne ir siauresne aplinka. Kai buvau paskaiteleje, kudikeliu slaugytoja pasakojo, kad ispradziu leliukai ramiau miega jeigu…
Del jau kumo tai taip, vaikuciui kuo mazesne aplinka tuo labiau primena pilveli kol mazytis
del tos pacios priezasties vaikucius ir vysto ligonineje, kad jaustusi apspaustas kaip pilvelyje
Del supavimu ir nesiojimu taip nesinoretu prisipratinti, bet dazniausiai planuoji, o jei vaikelis neramesnis ar is tos dideles meiles nejuciom prisipratini ir nesiot ir supuot net vienoje lovoje miegot
greta4321 parašė:
AŠ ir manau,kad čiulptukas nėra tikrai blogai, aš niekad negalvojau neduoti vaikui čiulptuko jis tikrai nuramina vaikuti![]()
Nuramint galima ir kitais budais
o siaip grust jo vaikui tikrai nereikia, bet tevai isitikine, kad jis butinybe net ne del nuraminimo, o siaip, kad vejas ziema nepripustu ar dar nezinia del ko, gruda vaikam per prievarta.
Torri parašė:
Nuramint galima ir kitais budaiso siaip grust jo vaikui tikrai nereikia, bet tevai isitikine, kad jis butinybe net ne del nuraminimo, o siaip, kad vejas ziema n…
O tu nežadi duoti vaikui čiulptuko ?
Živėliu parašė:
Beveik visos kriterijos atitinka ir manNa svoris ir dydis tai man kazkaip nelabai yra svarbus. Pakolkas givaname bute,bet jau pamazu krastomes i nuosava nama,ta…
Aciu
tai va kad kauno bazeje buvau nusiziurejus panasu bet ten smelinis o uzsisakius is siauliu as pagal modeli gavau kokio norejau ir dar spalva idomesne pasirinkt galejau ir pigiau isejo nei bazej pirkti.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai