greta4321 parašė:
O tu nežadi duoti vaikui čiulptuko ?![]()
![]()
Pirmasis puikiai uzaugo be jo, pasiulem pirma savaite neeme ir negrudom. Dabar ir taip pat bus, per prievarta nekisiu.
greta4321 parašė:
O tu nežadi duoti vaikui čiulptuko ?![]()
![]()
Pirmasis puikiai uzaugo be jo, pasiulem pirma savaite neeme ir negrudom. Dabar ir taip pat bus, per prievarta nekisiu.
nerigute123 parašė:
Aciutai va kad kauno bazeje buvau nusiziurejus panasu bet ten smelinis o uzsisakius is siauliu as pagal modeli gavau kokio norejau ir dar spalva idomesne pasiri…
O ziurek,kiek laiko laukei kol atsius?
Ir jaigu ne paslaptys kiek mokejai? Kaip suprantu nauja pirkot,tai apie tukstanti kainavo jums vezimas anie?
Torri parašė:
Na kiekviena mamyte daro kaip jai atrodo geriausia
greta4321 parašė:
Na kiekviena mamyte daro kaip jai atrodo geriausia![]()
Tas tai taip
tik taip sakau, kad ypac musu tevai daug visko prigalvodavo, o paskui sakydavo kaip sunku vieno ar kito vaiko pripratimo atsisakyt
Edita D parašė:
Del jau kumo tai taip, vaikuciui kuo mazesne aplinka tuo labiau primena pilveli kol mazytisdel tos pacios priezasties vaikucius ir vysto ligonineje, kad jaustus…
taip
manau tai savaime gaunasi, jei lelyte pyksta norisi glausti ir supuoti
oi net siurpuliukai perejo ;)) jau isivaizduoju kaip ciupinesiu tuos mazucius pirstukus :)) ka tik dziausciau pirmuosius iskalbtus rubelius
niekada dar dziaustymas turbut neteike tiek malonumo ;)
AgneGry parašė:
siandien buvom pas daktarytenors ir visi aplinkiniai sake kad mazas pilvukas ( nors dabar jis man jau rodos dienom dideja) musu leliukas sveria 1735 g.As priaug…
Chmm, mes praejusia savaite buvom pas gydytoja - tai sverem 2352g, ir pilvelis man vis dar maziukas...o pati svorio ir priaugus tik 7 kg...
orka115 parašė:
Chmm, mes praejusia savaite buvom pas gydytoja - tai sverem 2352g, ir pilvelis man vis dar maziukas...o pati svorio ir priaugus tik 7 kg...
na jus beveik dviem savaitem ir vyresni :)) na po truputi po truputi ir paaugsim ;) manau dabar ir prasides pats augimas
Živėliu parašė:
Grazus pilvukasJus jau ir vezimeli gal issigyjot? Ir dar noreciau visu psiklausti,ar zinot koki vezimeli jau pirksit? gal jua nupirkot? kokios firmos? :bigwi…
Milli way
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai