Karinukee parašė:
Aciukas.Varduka jau zinojom kai dar net nesilaukiau, buvom nutare jei mergaite tai bus Melita, o jei berniukas tai bus Kevinas
![]()
musu ir Kevinas butu
Karinukee parašė:
Aciukas.Varduka jau zinojom kai dar net nesilaukiau, buvom nutare jei mergaite tai bus Melita, o jei berniukas tai bus Kevinas
![]()
musu ir Kevinas butu
emel parašė:
as nusprendziau jai berniukas tai Evanas
geras
as ir apie Evana galvojau bet paskiau persigalvojau nes mano buvusio draugo sunaus vardas buvo Evan tai vien del to nenorejau det tokio, bet seip labai labai grazus!
emel parašė:
kazkodel pasakius sugalvota vardeli tikrai maniau kad kazkuriai maytei tikrai patiksjo man evanas labai grazus vardas
na mane tokie traukia kur tiktu anglu kalboj, va pvz Kevinas, Evanas, Arminas, Daniel (Danielius) man arminas labai grazu, bet deja pasirinkt jo negaliu nes ne kaip issivercia i anglu
o Evanas tai tikrai grazus, ir man jis seniai mintyse uzkibes bet pasvarscius galvojau Kevinas geriau bus, bet zinai nuomone keisis dar daug.... kaip tu laikaisi? kaip jautiesi?
juoduke. parašė:
na mane tokie traukia kur tiktu anglu kalboj, va pvz Kevinas, Evanas, Arminas, Daniel (Danielius) man arminas labai grazu, bet deja pasirinkt jo negaliu nes ne kaip…
as jauciuosi normaliai tik karts nuo karto pamaudzia apacia pilvo nesmarkiai bet vistiek nemalonu, seip viskas liux, augu , valgau , miegu ,
nera ka daugiau veikti , vaikelis irgi kazkaip idomiai spardos gan daznai bet zemai . idomu ciataip turi but?
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai