lina877 parašė:
niu ka mes jau po daktaru po visu lakstymu. Mildutei nepatvirtino vejaraupiu, sako nelabai panasu bet liepe stebet, sako gali but kazkoks vaikiskas berimas kartu su…
viskas bus ok, nepergyvenkit.
lina877 parašė:
niu ka mes jau po daktaru po visu lakstymu. Mildutei nepatvirtino vejaraupiu, sako nelabai panasu bet liepe stebet, sako gali but kazkoks vaikiskas berimas kartu su…
viskas bus ok, nepergyvenkit.
Sveikos, mamytės
Šiandien buvau pas dakatryte, visa leliuko anatomija graži, viskas gerai!!!!!!
Rankytes prie krūtinės susidėjęs, kojytes per blauzdas sukryžiavęs, spurda mano mažylis
Lyties dar nepasakė. Sako lyg ir mergaitė, bet aiškiai nieko nematau, tai tu jokiais būdais neužsiciklink. Tai va kokios mano žinios
sveikinu visas zinancias ko laukiasi smagesnis laukimas, as vis dar nezinau vaikelis kojelemis zemyn spardosi , labai aktyvus isdykes , jaigu pilnesne slapimo pusle jis vis i ja pataiko
tai skau mano santechnikas ir kur tik nenuplaukia jis visus as jauciu ,
jai as asibundu ir jis jau pabunda
as sapnavau jau daugybe kartu kad turiu zydraaki berniuka
lapkricio 25 vaziuoju pas ta daktara patikrins cistele ir galbut jau vaikiukas nebesedes ir pasirodys
Sveikinu visas kurios taip pat suzinojot ka turesit
geras jausmas. O ten del daktarų tu kur taip gali sneketi tai as patyliu. As ir ant tokiu buvau uztaikiusi, kai su pirmu persileidau, su skausmais nuvaziavau su vyru i priimamaji, tai dvi daktares ar ten praktikante kokia dar buvo, apziurejo, sako gal isliks o gal ir ne. Nors, paskui mano daktare sake butu duphastono suleide dviguba doze, nes tuo metu po mazai geriau ir butu islikes maziukas.
Nu bet yra kaip yra dabar dziaugiuosi siuo mazuciu, kuris man yra kaip dovanele
geriausia pasauly
Edit@ parašė:
Sveikinu visas kurios taip pat suzinojot ka turesitgeras jausmas. O ten del daktarų tu kur taip gali sneketi tai as patyliu. As ir ant tokiu buvau uztaikiusi, k…
o kokioj pas Jus ligoninej taip buvo?
gintare parašė:
Uztai ir rizikuojam trecia kartmano uosve turejo pametinukus bernus,ir po 10 meteliu sugalvojo kad reikia dukrutes,ir pokst vel bernas
bet bernai myli mama,j…
uoj tikrai linkiu kad pasisektu zinok
eina sau jei 3 bernas
blizgutisss591 parašė:
as galvoju apie Aureja ir Andrea man sie vardai tokie grazus kad negaliu,![]()
aha grazus labai Aureja grazus, o va Andrea pazystu tokia ceke stora ir dideliu tarpu dantyse ir dar ryza tai vien del to nedeciau
pacia juokas paeme
lina877 parašė:
cia rimtai taip tiesiai pasake.... o siaubeli!
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai