emel parašė:
as tai va neprisiruosiu vis kazka pirkti![]()
spesi dar juk sventes arteja gal kaip tik nuolaidu viskam daugiau bus
emel parašė:
as tai va neprisiruosiu vis kazka pirkti![]()
spesi dar juk sventes arteja gal kaip tik nuolaidu viskam daugiau bus
Edit@ parašė:
Labas rytas mamytessiandien ryte su vyru buvom echoskopija darytis. Tai manes nei sapnas nei nuojauta nenuvyle
turesim
berniuka
kai nuej…
sveikinu
Edit@ parašė:
Aciu kojinyte26labai dziaugiuosi, kad jau zinau kas ten pilvelyje
![]()
jau nuo 16 saw zinojau,pas mane taip pat
Edit@ parašė:
Labas rytas mamytessiandien ryte su vyru buvom echoskopija darytis. Tai manes nei sapnas nei nuojauta nenuvyle
turesim
berniuka
kai nuej…
zinau ta jausma kai ziuri i ekrana ir matai savo kurini,ka jis isdarineja kazkas nerealaus :wub:pries dvi sav i mus ziurejo tai darode maziuke visko,gyd vos pagavo is pradziu pirsta ciulpe o paskui suprato turbut kad i panele ziuri trys poros akiu tai rankytes sukryzevo ant veiduko,bet sikniuka parode
o mane tai prinervino mano ginekologe. pirma buvo viena kai buvo kokios 5-6 savaites, nuejau, viskas gerai pagal parametrus. paskui nuejau kokia 11-12 sako jau kita gydytoja, nes mano isejo is darbo, kad kazkas negerai pagal menesines turi buti 11-12 savaiciu o pagal echoskopija 9-10, negerai, ir sirdies nesimato ir sprando rauksles (ji rodo ankstyvus apsigimimus) zodziu liepe vaziuioti pas kita gydytoja i antakalnio kosultaciju kabineta. tai kol sulaukiau dienos tos, tiek prisinervinau... o ta gydytoja man sako, eik tu viskas cia aps tave gerai 11-12 savaiciu pagal echoskopija, eik rami ir 20 savaite ateik vel pas mane. tai va pirmadieni einu pas gydytoja siuntimo ir tada jau vel vaziuosiu i antakalni pasiziuret savo maziuko, tada ir lyti gal parodys, nors ta gydytoja sako, gal ir berniukas, bet kolkas nelabai matesi
niu ka mes jau po daktaru po visu lakstymu. Mildutei nepatvirtino vejaraupiu, sako nelabai panasu bet liepe stebet, sako gali but kazkoks vaikiskas berimas kartu su stumatitu, o as pasiskambinau savo ginei, ta liepe staigiai atvykti pasidaryt tyrima ar tikrai nesirgusi jais, nuvarau, o ten visos daktares nzn ka koki tyrima daryti, sesutes zvalgosi sako pirmas atvejis
tai skambinosi i kauna pasiklause, ir paaiskejo kad jau per velu vakcinuot, belieka tik issiaiskinti ar sirgusi ar ne ir laukti, kaip as sakau kaip dievulis duos, bet kas papiktino mane tai negaliu
isivaizduojat daktares ten taresi ka daryt o viena sesute sako, tai nestumas nera didelis kad ir prarastumet
nesugebejau ne zodzio pasakyt tai mano gine kaip dejo jai - sako kai gali prarasti antra karta is eiles vaika kaip gali buti nedidelis praradimas, jus sako is vis gal vaiku neturit kad taip sakot.
likau pakraupus... dabar teks laukti penktadienio kol suzinosiu ar tikrai nesu sirgusi ir prasyti Dievulio kad prasilenktu si liga bent iki to kol pasigimdysiu....
lina877 parašė:
niu ka mes jau po daktaru po visu lakstymu. Mildutei nepatvirtino vejaraupiu, sako nelabai panasu bet liepe stebet, sako gali but kazkoks vaikiskas berimas kartu su…
aš pakraupus, kaip taip gali pasakyti gydymo įstaigos darbuotoja!jokio skirrtumo, kiek laiko tam leliukui, juk vistiek leliukas, gyvybė juk! tikrai pakraupus!
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai