kojinyte26 parašė:
o tu maziausiu trumpiausiai ir tereikia,labai greit isauga jug...
tai va reik pasidaryt tvarka ir pereit ant didesniu
kojinyte26 parašė:
o tu maziausiu trumpiausiai ir tereikia,labai greit isauga jug...
tai va reik pasidaryt tvarka ir pereit ant didesniu
kojinyte26 parašė:
as irgi,man kazkaip sua gaila piningu..o vat mazam ne..idomus jausmas,ir to ir to norisi...tik dar pastrigus del vezimo esu,nzn koki geriau pirktXlander ma…
o as vis neatsimenu pavadinimo musu karietos man pavadinimas ir garsus vardas vezimo istikro ir nesvarbu.man patiko pasirode patogus erdvus leliukui ir vsio.as tik keliu sav buvau tai drauges jau uzsiprasiau kad nepaleistu jo i pasauli o jos mergyte vos keliu men buvo tai ji sugalvojo kad nori maziuko sulankstomo tai apynaujis pas mus ir atvaziavo
rlukauskiene1101 parašė:
o as vis neatsimenu pavadinimo musu karietos man pavadinimas ir garsus vardas vezimo istikro ir nesvarbu.man patiko pasirode patogus erdvus leliukui ir vsio.as tik …
man ir nusispjaut koks pavadinimas vezimo,noriu tik ,kad butu su erdviu lopsiu,svarbu dideli ratai,ir kad manevringas butu
OOOO, kaip gausiai čia visos eisim jau pas gines greitu laiku ir sužinosim žinias ypatingas
Sveikinu visas mamytes tą jau žinančias, linkiu sėkmės ir kantrybės nežinančioms
Aš einu šiandien, už 20 minučių
Jaučiuosi, tai nežinau, kaip prieš kokį pirmąjį bučinį drugeliai pilve skraido iš jaudulio
Labas rytas mamytes
siandien ryte su vyru buvom echoskopija darytis. Tai manes nei sapnas nei nuojauta nenuvyle
turesim
berniuka
kai nuejom ryte, tai maziukas dar miegojo, tai ir ismatavo ir patikrino visa, ir kai pradejo ziureti ka cia toki turim, aiskiai matesi, kad berniukas
mazylis gal pajaute, kad ji stebim, tai akytes pradejo dangstytis ir ziovauti
kaip faina
negaliu atsidziaugti susitikimu.
Kaip jums sekasi?
juoduke. parašė:
sveikao kodel pabegai is privataus forumiuko? as ten atejus is kart isejau nes pasirode per didelis balaganas ir butinai reik nuotraukas det, cia kazkokia nesam…
todel, kad ten nebeturejau ka parasyti, nes buvo merginu kurios nuolat sedejo prie to forumo jos susibendravo, ir jau savom temom diskutuodavo ir ka parasydavau tai nei silta nei salta ten arba sulauki atsakymo arba ne, tiesiog neturiu as tiek laiko per visa diena prie pc sedet, nebeidomu pasidare, o ir vos ne kasdien tas pats per ta pati kalbama buvo is tu paciu moteru
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai