blizgutisss591 parašė:
as galvoju apie Aureja ir Andrea man sie vardai tokie grazus kad negaliu,![]()
Andrea italijoj tai vyriskas vardas. gal geriau tada rinkis Andreja
blizgutisss591 parašė:
as galvoju apie Aureja ir Andrea man sie vardai tokie grazus kad negaliu,![]()
Andrea italijoj tai vyriskas vardas. gal geriau tada rinkis Andreja
labas vakarelis
prisijungsiu trumpai paplepet,kol neuzmigau..
O kas del pirkimo,tai jooo jau senokai pas mane ta fobija uzejus, daug ka turiu bet va dar daug truksta...bet tik keistas jausmas,kaip mazajam perku,tai kazkaip negaila,net kad ir brangiau kainuoja,jug norim,kad musu vaikai butu patys graziausi,madingiausi,ir su geros kokybes rubeliais,o jau sau kai reikia kazka nusipirk ,tai kazkaip gaila pinigu,ar jums tai nebuna?
emel parašė:
matai su tais vardais tai skonio reikalas, as pvz ziurejau kad deretu su pavarde ir itiktu vyrui, plius as manau kai gims pazvelgsi i angeliuka ir tada jau tikrai z…
mes tai po biski nusiperkam tai rubeli koki tai kas is draugu ar giminiu pasiulo ka isaukto gero.su vezimeliu tai isvis cirkai gavosi jis pas mus jau nuo liepos menesio paruostas supakuotas leliuko laukia
as is vis neatsilaikau kai pamatau koki grazu rubeli tai vis nusiperku po biski
kojinyte26 parašė:
labas vakarelisprisijungsiu trumpai paplepet,kol neuzmigau..
O kas del pirkimo,tai jooo jau senokai pas mane ta fobija uzejus, daug ka turiu b…
man taip buvo kai pirmo susilaukiau tada as save visai pamirsau viska pirkdavau tik sunui o apie save pamirsdavau
rlukauskiene1101 parašė:
man taip buvo kai pirmo susilaukiau tada as save visai pamirsau viska pirkdavau tik sunui o apie save pamirsdavau![]()
as irgi,man kazkaip sua gaila piningu..o vat mazam ne..idomus jausmas,ir to ir to norisi...tik dar pastrigus del vezimo esu,nzn koki geriau pirkt
Xlander man kazkaip labiausiai...tubut ta ir griebsim..tik kolkas ieskom variantu
kojinyte26 parašė:
nu ir as taip pat![]()
reiks kuria diena apsiziuret kiek ko prikaupus jau kad paskui nebutu taip kad perdaug vieno dydzio nes kai perku tai mazulycius tipo pradziai
rlukauskiene1101 parašė:
reiks kuria diena apsiziuret kiek ko prikaupus jau kad paskui nebutu taip kad perdaug vieno dydzio nes kai perku tai mazulycius tipo pradziai![]()
o tu maziausiu trumpiausiai ir tereikia,labai greit isauga jug...
rlukauskiene1101 parašė:
reiks kuria diena apsiziuret kiek ko prikaupus jau kad paskui nebutu taip kad perdaug vieno dydzio nes kai perku tai mazulycius tipo pradziai![]()
Aš pirkinėjų ko trūksta po truputuką, bet pačių mažiausių 50-56 net nežiūriu...imu 62 dydį iškart, nes labai jau greitai tie maži kleckiukai auga
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai