pretela parašė:
Gal zinote kur Kaune parduoda gintaro dulkiu?;)
lyg nemaciau niekur, as uzsisakineju internetu.
pretela parašė:
lyg nemaciau niekur, as uzsisakineju internetu.
Labukas,noreciau prisijungti esu naujoke ir siame forume ir kriksynu planavime
Musu baznycioje vienintelis reikalavimas,kad kriksto tevai butu krikscionys ir patys krikstyti
registravausi telefonu tai tik reikia uzbegti i baznycia uzpildyti anketa
svente musu per zolines
pretela parašė:
O kazkokia tradicija yra su gintaro dulkem?
Sveikos,musu sunaus krikstynos bus Karmelavoje,gal yra daugiau kas ten krikstins,ar jau tai padarete?
Dokumentu jokiu nereikejo ir nereikes nestis,isklausinejo viska: ar mes abu krikstyti,prieme Pirma komunija,Sutvirtinimo sakr.,ar yra baznytine santuoka,t.p.ir kriksto tevai viska turi,ir ar turi pilnai 16metu.Dar turesim visi 4kuria diena valandai vaziuoti pas kuniga pasikalbeti...Tai va,o as maniau lengviau praslysim :-D
lt2023 parašė:
O kazkokia tradicija yra su gintaro dulkem?![]()
Zinau, kad kiti beria I lauza su palinkejimais;) atrodo ispudingai ;)
ziedunee parašė:
Jus atsaketetaip man baznycia ir tikejimas yra svarbu, del to ir krikstiju vaikucius, o dar kitaip gali buti, niekad nedarau to, kuo netikiu
cia ilindau…
Aš irgi esu tikinti, todėl nelabai suprantu, kuo šventė, na kad ir puota (nors jos nedarysiu), dovanos kertasi su katalikybe? Man atrodo, kad viskas vienas prie kito tinka. Svarbu, gal kur žmogus pats asmeniškai akcentus sudėliotų, kad jam nei šv. Kalėdos prasidėtų Maximoj (nes ne ten Jėzus gimė), nei krikštynos...
Ugnavija parašė:
Paprašiau kūmos padaryti krikštadėžę, dabar galvoju, o turi būti koks ritualas su ja? Na, ar svečių akivaizdoje į ją kažką dėti, pav., žvakę po ceremonijos, ar krik…
Taip, svečių akivaizdoje krikšto tėvai sveikindami savo krikšto vaiką įteikia jo tėvams krikštadėžę, kad joje saugotų krikšto žvakę ir rūbelius. Taip pat į krikštadėžę tėvai deda (bet nebūtinai): vilnones kojinytes - kad niekada nešaltų, maišelis kruopų - kad nebūtų alkanas, maišelį cukraus - kad turėtų kuo gyvenimą pasaldinti, muiliuką - kad visada švarus būtų. Internete daugiau dar galima paskaityt apie tai
Mes dar dėjom meškiuką, kuri pati siuvau - kad nesijaustų niekad vienišas, grandinėlę su kryžiuku - kad visada būtų katalikas ir jį saugotų Dievulis (galima dėt vaikišką Bibliją, maldynėlį ir pan.), dėjom dar dėžutes pirmai plaukų sruogai ir pirmam dantukui - kad visada atsimintų savo gražią vaikystę.
dowyle parašė:
Aš irgi esu tikinti, todėl nelabai suprantu, kuo šventė, na kad ir puota (nors jos nedarysiu), dovanos kertasi su katalikybe? Man atrodo, kad viskas vienas prie kit…
Oho kaip idomu, issisaugojau net jusu zinute.busiu greit kriksto mama tai butinai tokia krikstadeze dovanosiu.reikia tik sest greiciau deze dekupazint
ritulskiene parašė:
Oho kaip idomu, issisaugojau net jusu zinute.busiu greit kriksto mama tai butinai tokia krikstadeze dovanosiu.reikia tik sest greiciau deze dekupazint![]()
Džiaugiuos, kad pravertė
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…