Kristi.t parašė:
Ar jau renkat vardukus mazyliams? ;)
Jau isrinkti
Kristi.t parašė:
Jau isrinkti
Kristi.t parašė:
Jau išrinkti
vesta.jociute parašė:
Jau išrinkti![]()
Mes mergaitei jau mazdaug isrinke, o va del berniuko tai diskusija
Kristi.t parašė:
Labas,
Aš bandžiau kelis kartus ieškoti vardų sąrašiukyje, bet begalo daug laiko užima.
Jau lyg ir nusprendėm kokio maždaug norėtųsi, bet labai sunku.
Berniukui kažkaip lengviau, nes pirmą kartą jau buvau visko prigalvojus.
Mergaitė turėjo būti Emilija, bet aplinkui beproto daug jau tokių, tai norisi kažko kito.
Tvirčiau apsispręsim, kai žinosim kas pilvelyje gyvena.
Kristi.t parašė:
Mes mergaitei jau mazdaug isrinke, o va del berniuko tai diskusija![]()
Dar nežinai ką turėsi?
Coliuke92 parašė:
Sveikos mamytės, pradžioj kankino tik galvos skausmai o toliau viskas puiku buvobet štai antradienį pradėjo labai skaudėt dėšinį šoną, atsiprašiau iš darbo nuvy…
O paprasta slapimo tyrima padare?
Coliuke92 parašė:
Tai kad patys nesupranta, man jau nuo tyrimų rankas skauda...gal sako inkstų pralaidumas blogas
Dabar prisiminiau kad mano mamai buvo akmenys tulzy ar kasoj neprisimenu dbar tiksliai kur jie buna.Bet gerai prisimenu kai jai buvo du priepoliai uzeje tai ziauriai skaudejo kazkur nugaroj.Ji mane kad cia nugara kalta o pasirodo akmenys.Sita varianta daktarai atmete?
Kristi.t parašė:
Mes mergaitei jau mazdaug isrinke, o va del berniuko tai diskusija![]()
mes mergaitei irgi greit išrinkom, kažkaip didesnis gražių vardų pasirinkimas, o berniukui vos du buvom radę, kad patiktų
Sveikos, mamytės. Turiu neramumą. Visą laiką jaučiu kažkokią apatija nėštumui. Nei jis man mielas, nei aš laukiu besipučiančio pilvo... ir kažkaip šaltai reaguoju į tai, kai matau vaikutį echo ekrane ar kai kas pasakoja, kaip čia faina, nerealu ir t.t.... Bet situacija pablogėjo šiandien. Apsilankiau pas gydytoją, pažiūrėjo ir manom, kad bus vaikinas. Nors visas šias savaites ir tikėjausi jo, nes kitaip ir būti negali (giminėj vien vaikinai...ir šiaip), bet kai gydytojas pasakė, kad tikrai taip gali būti, laimės likutis, kuris buvo dar likęs visai dingo...
Pradedu tik skųstis nėštumu. Nei lakstyt, nei laiptais daug lipti nebegaliu (o mokykloj dirbant labai reikia to), tenka atsisakyti kai kurių malonumų ir visi tie pilvo tempimai, storėjimas, kad kiti jau pastebi, ima rimtai erzinti..
Labiausiai bijau, kad po gimdymo prasidės kokia kors pogimdybinė depresija... Vargšas vaikas, tokiu atveju. Gal žinot, kaip save apgauti ar nuraminti, kad taip nebesijausčiau?
16 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai