i.žyginta parašė:
Pagaliau nusipirkom vežimuką!![]()
koks čia yra? koks lopšiuko dydis? Labai gražus
i.žyginta parašė:
koks čia yra? koks lopšiuko dydis? Labai gražus
vylmucka parašė:
koks čia yra? koks lopšiuko dydis? Labai gražus![]()
i.žyginta parašė:
O lopsiukas persideda i kita puse ar rankena persimeta?
nes db keistai atrodo
siaip lb mielas tik mane nervintu, kad prieky mazi ratukai.. Ziema biski sunkiau :/
Ana Žv parašė:
Viduriu uzkietejimu laikoma kai tustinamasi reciau nei kas 3 dienas,nesvarbu ar sunkiai ar lengvai.. na gal nepradesiu cia nes gal kam bloga pasidarysbet …
Tai man visa gyvenimą viduriai uzkieteje
tačiau svorio augimu didelių nesiskundziau
normalaus sudėjimo buvau
saldele parašė:
O lopsiukas persideda i kita puse ar rankena persimeta?nes db keistai atrodo
siaip lb mielas tik mane nervintu, kad prieky mazi ratukai.. Ziema biski sunkiau…
Persideda lopšiukas į kita puse, reikėjo kitaip nufotkinti man
na, nėra tie ratukai labai jau maži, žiūrėsim kaip laikys žiemą, o gal tiek tos žiemos ir tebus
i.žyginta parašė:
Faster 3 in 1va, dydžiai
![]()
Mano svajoniu ratai
i.žyginta parašė:
Persideda lopšiukas į kita puse, reikėjo kitaip nufotkinti manna, nėra tie ratukai labai jau maži, žiūrėsim kaip laikys žiemą, o gal tiek tos žiemos ir tebus :D…
Nu as ir ziuriu kaip cia tas lopselis
tikekimes, kad bus gera ziema
MargaritaGS parašė:
tai as cia venitele tokia bandelemano ugis 170 ir dabar turiu +10, tai sveriu 88kg, pres gerus 4metus sveriau 55kg bet kai dare daznai operacijas tai labai pave…
Ne viena,Margarita
mano ugis 172 ir svoris 88... na jauciuos jau sunkoka,bet dar ne tragiskai...priaugau jau 13kg..
Na su pirmu nestumu buvo+30 kg..tai dabar lengvesne
Paziurejau visu nuotraukytes-kaip grazu..Olia555 tiesiog super
Ir jau kaip graziai atrodot,visi kudutes man tokie...na,kai pagimdisiu-eisiu kur pasportoti..pilvuko jau nebus,busiu lengvesne ;)
O del vardo,tai bus Marta..arba Matejus.. kol kas maciau,kad gyd parode mergyte...bet kazkaip labai jau isitikinus as buvau,kad berniuko laukiam...greit zinosim kas gi ten is tikro
i.žyginta parašė:
Labai grazus vezimaitis
o kieno cia gamybos? Koks pilnas pavadinimas? Nes per google ivedus tai nieko nerandu apie juos... Mes ryt vaziuojam pirkt, tik dar neapsisprendziau koki...
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai