emilija_n parašė:
5kg 600 kazkur
Dideles merginos jus
emilija_n parašė:
5kg 600 kazkur
Dideles merginos jus
saulyta parašė:
Dideles merginos jus![]()
labai greit auga. jau tuoj du menesiai. jau yra ka palaikyt. tik vat as pati labai suplonejau. jau 52 sveriu. kai iki nestumo 58. jau net pas gydytoja buvau. issigandau kad kazkas cia negerai. bet matyt nuo nedavalgymo ir nedamiegojimo
emilija_n parašė:
labai greit auga. jau tuoj du menesiai. jau yra ka palaikyt. tik vat as pati labai suplonejau. jau 52 sveriu. kai iki nestumo 58. jau net pas gydytoja buvau. issiga…
Kaip jus visos kustat??? As su + 4 ne krust siuo metu....
mums snd 6 sav
saulyta parašė:
Kaip jus visos kustat??? As su + 4 ne krust siuo metu....mums snd 6 sav
![]()
Man is 21 priaugto kg liko 6
saulyta parašė:
Kaip jus visos kustat??? As su + 4 ne krust siuo metu....mums snd 6 sav
![]()
pas tave labai gerai liko. + 4 idealiai. dar dvieju men. net nepraejo. kas per daug tas nesveika. galvoaju jau ligota as. dabar bandau daugiau valgyt kad tik grizti tie kg
vesta.jociute parašė:
Galvytė plinka ne nuo vitamino Dvisiems nuslenka tie pirmieji plaukeliai
![]()
vienas is vitamino d trukumo, plinka pakausis, tos vietos ant kuriu daugiausia gulI, trinasi...na pediatre padidino nuo 2 iki 3 lasiuku...bet lb piktas pasidare ir atpilineja baisiai...
saulyta parašė:
Mano pupos irgi dregnos rankytes buna. Cia del vitamino D stokos? Mano irgi bet kada atpila... Ir jei kyla istisai. O jums atpila kaip? Pienu ar varske? Nesmirda is…
D trukumo ir perdozavimo lb panasus simptomai ..bet mum sake, kad truksta, padidino doze vienu lasiuku...ar sutapimas ar kas, bet lb atpilinejam kelinta diena...buna ir varske, buna ir tik vandenuku, ir misriai...kaip kada...eisiu 4dieni pas gydytoja, klausiu kaip ir kas...dbr ligoninej, bet chirurginiam, nera ko cia pasiklausti...kvepia pienuku is burnytes, lig ir nesmirda...
Kristi.t parašė:
Man is 21 priaugto kg liko 6![]()
Man is 20 +4 . Noreciau iki kaledu,kad nukristu,bet jie ne krust
pilvas visgi liko nesusitrauke
emilija_n parašė:
pas tave labai gerai liko. + 4 idealiai. dar dvieju men. net nepraejo. kas per daug tas nesveika. galvoaju jau ligota as. dabar bandau daugiau valgyt kad tik grizti…
O taip kam krenta siaip,o kam pasistengt reikia
siaip nepajutau kaip 16 kg sutirpo. Jie per pirmas 3 sav nukrito. O tie 4 laikos 3 sav jau
saulyta parašė:
Man is 20 +4 . Noreciau iki kaledu,kad nukristu,bet jie ne krustpilvas visgi liko nesusitrauke
![]()
Mano +7-8kg vis dar vietoj.. maitinu pati. O svoris nė krust.. negi ir užsiliks jie
Beje, merginos, o kaip jums su kraujavimu? Mane teplioja ir lyg šviežesnio kraujo išskyrom..
mergyteoo99 parašė:
Mano +7-8kg vis dar vietoj.. maitinu pati. O svoris nė krust.. negi ir užsiliks jie![]()
Pas mane irant galo taipbuvo. Nu lyg ir baigesi tikiuosi.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai