an@ parašė:
As tai lankausi Kaune Kalnieciu poliklinikoj, streptokoko tyrima dare kitoj vietoj, Sveikatos centre, berods taip vadinas. Susimokejau apie 7e ir sake, jei bus teig…
Jus dar mazai mokejote,manes paprase 29,9€ uz si tyrima
an@ parašė:
As tai lankausi Kaune Kalnieciu poliklinikoj, streptokoko tyrima dare kitoj vietoj, Sveikatos centre, berods taip vadinas. Susimokejau apie 7e ir sake, jei bus teig…
Jus dar mazai mokejote,manes paprase 29,9€ uz si tyrima
SandraČ. parašė:
Labas mamytės. ;) norėjau paklausti kokius dokumentus reikia tvarkytis gimus leliukui? noriu viską išsiaiškinti kad nebūtų sumaišties.![]()
Dokumentai gimus vaikui:
https://sites.google.com/site/gimusvaikui/home
Man poliklinikoj kita gydytoja ėmė streptokoko tepinėlį. nekainavo.
Man ~39 sav. +14 kg
smurte parašė:
O man sio tyrimo net nepakartojo...net nezinau,gal isvis net nedare.
Tai tepinelio jokio neiime?
Shypsius parašė:
Net nezinau... Po truputi praeina. Bet nuima mirgejima irgi keistai, i sonus kazkaip, per viduri jau kaio ir ryskus vaizdas, dar akiu sonuose likes mirgejimas. Nu d…
Jum spaudimas arba aukstas arba zemas eikt pas daktara,man su pirmu taip buvo.
putpele parašė:
Tai tepinelio jokio neiime?
Nestumo pradzioje eme,bet nieko nesake apie jusu minima streptokoka. Tik sake kad pienlige turiu,daugiau nieko.
an@ parašė:
Jūs tikriausiai darėtės NVSL ten primokėti reikia jeigu randa, tuomet daro antibiotikogramą taip nustatydami kuriems antibiotikams yra jautri bakterija, kad gimdimo metu būtent juos suleistų ,o ne kitus neveiksmingus antibiotikus.;)
SandraČ. parašė:
Jūs tikriausiai darėtės NVSL ten primokėti reikia jeigu randa, tuomet daro antibiotikogramą taip nustatydami kuriems antibiotikams yra jautri bakterija, kad gimdimo…
Aciu uz info
Labas vakaras
Labai retai kada cia prisijungiu, bet karts nuo karto uzsuku...
Norejau jusu pasiklausti del streptokoko tyrimo. Ar visoms ji atliko ir ar jus uz ji mokejote?
Daktare dare, bet pasirodo ne ant to "pagaliuko" paime kur reikejo ir teks perdaryti. Tiesiog be reikalo sunervino...
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai