Pumpum parašė:
Ant ko cia uzsirovet 😶😶😶
Kauno klinikose
Pumpum parašė:
Ant ko cia uzsirovet 😶😶😶
Kauno klinikose
moonlightly parašė:
O tepliojo svieziu krauju ar rudu?
Rudu,pora mažų tamsiu kresuliuku iskrito
Basakojė parašė:
Cia lietuvoj taip??
Taip Kauno klinikose
raudona321 parašė:
Kauno klinikose
Tai gal ant pikto kokio pakliuvot nes mane kliniku priimamajam gerai apziurejo kai tepliojo
raudona321 parašė:
Taip Kauno klinikose
Rytoj is pacio ryto skambinkites per privacias visas gal kazkur skubiai priims..
raudona321 parašė:
Papasakosiu kaip man sekasi, kaip prieš sav klausiau apie tepliojima paskui savaitę buvo ramu,tada ši penktad ve pradėjo teplioti,šeštadienį pragulejau lyg nurimo b…
Nejuokaukit sitaip, cia ir prazilt spesit...jei nejaucias judesiu butinai vaziuokit dar karta, kvieskites greituke..arba kaip minejau eikit privaciai!! Sakyciau 5sav tai taip visko buna,o dabar daugiau nei puse nestumo iveiket jau!!!
Pumpum parašė:
Po paskutiniu kraujo tyrimu pastebejau kad krito ir man hemoglobinas siek tiek, dar ne mazakraujyste, 123 dabar buvo, bet krito nuo 136 😅 tai dar pagalvojau kaip st…
Buvo gyvenime neperseniausiai, kai hemoglobinas buvo 58, tai geriau burokeliu sultis ir daug burokeliu misraines valgiau. Dar mano atveju tardyferonas gelbejo.
raudona321 parašė:
Kauno klinikose
As antakalny kai vaziavau tai labai super uzsiroviau, o mano pazistamo zmona kai su persileidimu nuvaziavo, tai ant labai bjauraus diedo irgi ten uzsirove. Vaziuokit kur kitur dar, tikrai privalo apziuret. Blemba mane apziurejo net kai ne del nestumo atejau, o del to, kad skaudejo desini sona, bet jauciau, kad zarnyne, o ne gimdoj, ir prasiau is kart pas chirurga siust pasiziuret, bet noriu nenoriu siunte pas gine prasiechoskopuot. O cia sitaip, sakes. Gal koks gimdos kaklelis patrumpejo, gal santykiu su vyru turejot ir nubrozdino ka, gal placenta siek tiek atkibo ir pagulet reikia, cia tu priezasciu milijonas, kosmaras tokie daktarai! O judesiai gal siokie tokie atsirado bent?
moonlightly parašė:
Tai gal ant pikto kokio pakliuvot nes mane kliniku priimamajam gerai apziurejo kai tepliojo
Jaunas rezidentas,kuris pats nežinojo ką sakyt tai skambinos į ginekologini ir konsultavos
Pumpum parašė:
As antakalny kai vaziavau tai labai super uzsiroviau, o mano pazistamo zmona kai su persileidimu nuvaziavo, tai ant labai bjauraus diedo irgi ten uzsirove. Vaziuoki…
Santykiu neturėjau,truputį darbe pasinervavau ir ryt laukia pykčiai jau žinau. Bet dabar vakare nusiraminau pradėjau ir šalta ir gert ir saldžiai valgyt kad sužadinti tai jau spurda aiškiai tai ramiau bet skausmai yra ieskausi privačių klinoku kur nuvažiuot galeciau
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai