secretwoman parašė:
Man ta pati bėda
Ir ka jus planuojat
secretwoman parašė:
Man ta pati bėda
Ir ka jus planuojat
lelyte.agne parašė:
Ir ka jus planuojat
Nežinau, nieko nerandu. Su batukais bus per šalta, su ilgais nenoriu, tai gal mašinoj būsiu su žieminiais, o kur reikia gražiai su batukais. O Jūs?
secretwoman parašė:
Nežinau, nieko nerandu. Su batukais bus per šalta, su ilgais nenoriu, tai gal mašinoj būsiu su žieminiais, o kur reikia gražiai su batukais. O Jūs?
Na as galvoju kadangi sukne ilga gal su juodais zieminiais buti? O jai ne laiko dar ira tai gal rasiu internete kokius baltus net nz ka cia daryti
secretwoman parašė:
As vestuves jau atsokau sausio 20 d. Buvo nerealus oras,daug sniego,salcio kokie 4laipsniai. Kadangi suknele buvo ilga,tai buvau su baltais ugais baznycioj,paskui pasikeiciau bateliais. Visai nesusalau
rima777 parašė:
As vestuves jau atsokau sausio 20 d. Buvo nerealus oras,daug sniego,salcio kokie 4laipsniai. Kadangi suknele buvo ilga,tai buvau su baltais ugais baznycioj,paskui p…
Sveikinimai Jums patys didžiausi, ilgai ir laimingai
. Aš irgi galvoju apie ugus, tik niekur nerandu baltų
.
O gal galit papasakoti kaip viskas vyko, visaa gera išgirsti gražias meiles istorijas
.
secretwoman parašė:
Sveikinimai Jums patys didžiausi, ilgai ir laimingai![]()
. Aš irgi galvoju apie ugus, tik niekur nerandu baltų
.
Aciu, dziaugiames santuoka??nors reiks jau po biski ir leliuku kraiteliu uzsiimt
vestuves susiorganizavom labai greit,per 2 menesius,viska darem patys,bet svente buvo nuostabi :-)akcentas buvo geltona spalva,ir dekoras ir sveciai beveik visi turejo po detale geltonos spalvos :-)ceremonija vyko labai grazioj baznytelej,kunigelis labai fainas?po baznycios uzkandeles,arbata,kavuke,sampanas su sveciais atejusiais pasveikinti.paskui vykom i taujenu dvara,mes fotkinomes,su sveciais uzsiiminejo liudininkai :-)po fotosesijos,sutikimas,karstas,zidinio perdavimas,bendravimas su sveciais.buvo vedejas tuo pasirupino :-)leidom balionus su led lemputemis.balius vyko iki puse 1.jauciausi ir atrodziau kaip barbe,labai smagu buvo,nors labai greit prabego?
suknele pirkau gariunuose.sumokejau 250 cia jau su siuvejos paslaugomis,vyras nuderejo 50 eu. Ugus pirkau irgi gariunuose.labai bijojau leliuko pilvelyje nesusaldyt.tai buvau prisipirkus plonu bet su merino vilna rubu ( pedkelnes,megztuka,pirstines) tai net karsta buvo baznytelej ?o sveciai kalendami dantimis srovejo. Zodziu labai smagu vestuves???noriu dar nors streso ir pasiruosimo netruko
rima777 parašė:
Zodziu labai smagu vestuves???noriu dar nors streso ir pasiruosimo netruko![]()
Džiaugiuosi, kad buvo smagios, o streso visada pakanka. Aš tai šiandien labai daug pasistūmėjau su pasiruošimu, nusipirkau: pėdkelnes, baltus batelius, ugsus (bet juodus,kad paskui nešiot), užsisakiau gėles, nupirkau atvirutes su saldainiais širdelėm, bus vietoj stalo kortelių. Liko tik tortas
ir jaunikio batai :).
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai